b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : NO Pelicans – MIL Bucks – 01/30 01:30

Várható ma is a Bucks sikere a kérdés csak az, hogy Lowry ma is kiszórja magából a pontokat, vagy elmarad a bravúr tőle. (Fotó : Getty Images)

A hajnali NBA kínálatból a New Orleans Pelicans – Milwaukee Bucks mérkőzést, illetve az Oklahoma City Thunder – Brooklyn Nets párharcot elemeztem ki. Az első elemzés esetében a pontokkal kalkulálnék méghozzá azért, mert olyan magas line-t kaptunk az U/O piacon, amit mindenképp érdemes lehet kontrázni. A vendég teljes kerettel érkeztek, míg a New Orleans csapatából több játékos játéka is kérdéses. Ugyan a két “nagyágyú” Z. Williamson, illetev G. Antetokounmpo a pályán lesz, ám összességében nézve a találkozó egyértelmű esélyese a Bucks.

Várható végeredmény
108115

A várható pontszámadatok alapján 223 pont körüli eredmény várható és ez szerintem teljesen korrekt eredmény. A Bucks védelem ugyan nem azt a teljesítményt hozza, mint az előző szezonban, ám így is 110.8 pontot engedtek átlagosan a mostani szezonban. A hazaiak támadásokban nem túl acélosak és jelenleg csak 109 pontos átlagot tudhatnak magukénak. A csapatok egymás ellen legutóbb decemberben találkoztak egymással és akkor 240 ponton zártak, de az egy előszezonbeli mérkőzés volt és lényegében ebből felesleges kiindulni. Mindkét csapat fáradt lehet, hiszen január 28-án még pályán voltak és a legjobb játékosok bőven 30 perc felett voltak a pályán. Csak a vendégek keretét nézve Giannis 37:47, Middleton 34:43, Holiday 34:30, míg B. Lopez 32:03 percet töltött a pályán. Egy szó, mint száz a látott átlagok, a várható pontszámadatok, a fáradtság és lényegében a két együttes védekezésében bízva érdemes lehet a 231.5 pontos line alá fogadni. Ugyan benne van a New Orleans Pelicans támadósorában, hogy pörgetni fogják azt, ám a Milwaukee mostanában elég szép számmal limitálja az ellenfelek támadásait, ráadásul képes néha belealudni a meccsekbe a csapat. Remélem ez most is így lesz és ténylegesen 231 pont alatt fognak zárni a csapatok.

Predikció : 
231.5 alatt (Összesített pontok)
Odds: 1.80Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: