b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : NO Pelicans – LA Lakers – 03/24 00:30

Jan 22, 2020; New Orleans, Louisiana, USA; New Orleans Pelicans forward Zion Williamson (1) during the first quarter against the San Antonio Spurs at the Smoothie King Center. Mandatory Credit: Derick E. Hingle-USA TODAY Sports ORG XMIT: USATSI-407380 ORIG FILE ID: 20200122_pjc_ah6_515.JPG

A szerda hajnali NBA kínálatból egy találkozó keltette fel a figyelmem, ugyanis a New Orleans Pelicans – Los Angeles Lakers mérkőzésen a vendégek a kulcsjátékosaikat nélkülözve kényszerülnek pályára lépni. Annyi egyértelműen kijelenthető, hogy a Lakers L. James és A. Davis nélkül elég elveszettnek tűnt a Suns ellen és véleményem szerint a New Orleans ellen se lesznek képesek maradandót nyújtani a játékosok. Akik esetlegesen szállíthatják a pontokat az M. Harrel, D. Schroder, Horton-Tucker, Kuzma, Caruso és Caldwell-Pope, de ezen játékosok döntő többsége tegnap 30-35 percet volt a pályán és mivel elég “rövid” és gyenge a pad a vendégeknél ez oda vezethet, hogy támadásokban nagyon sok pontatlanságot láthatunk majd.

Várható végeredmény
110102

A New Orleans Pelicans könnyedén kihasználhatja ezt, ugyanis a csapat az utóbbi időben előszeretettel ügyel a védekezésére és mivel ma a Lakersnek is leginkább erre kell hagyatkozni,, így mindenképp lehet realitás egy kevesebb pontos mérkőzésben. Annyi biztos, hogy legutóbb a Suns ellen láthattuk, hogy a Lakers megpróbált ugyan támadásokban maradandót nyújtani, de egyszerűen nincs elképzelés a játékban, a támadó lepattanókban rendre gyengén teljesítenek a játékosok, ráadásul a triplák is elég alacsony százalékban sikeresek. A Pelicans leginkább a festéken belüli játékra hagyatkozik, ugyanis Z. Williamson továbbra is képes 25-30, vagy még több pontot dobni. De rajta kívül B. Ingram lehet az aki “megfirkálhatja” a vendégek védekezését. Összességében viszont azt lehet mondani, hogy a Pelicans is képes belealudni a meccsekbe. Egy szó, mint száz a vendégek részéről egyszerűen nem tudom elképzelni ezzel a szűkös kerettel, hogy a gyors támadásokat preferálják, sőt azt is elképzelhetetlennek tartom, hogy pont ma sikerüljön rendbe tenni az FG mutatókat. Úgyhogy a fogadásom a 223.5 pont alatti opcióra vonatkozik, ami a várható pontszámadatok alapján 58% eséllyel várható. A Lakers LeBron sérülése után egyszer sem zárt 100 pont felett, de a felek legutóbbi januári mérkőzésén a Pelicans nem nagyon tudott mit kezdeni a Lakers védekezésével. Remélem ez most is így lesz, a védekezésre fognak koncentrálni a csapatok, illetve átveszik egymás játékát és vélhetően ez a lassú “időpörgető” támadásokban fog megmutatkozni. LeBron James nélkül szerintem mindenképp “value bet” az under fogadás.

Predikció : 
223.5 alatt (Összesített pontok)
Odds: 1.80Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: