b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : New York Knicks – Los Angeles Lakers – 01/23 01:30

A második elemzésem esetében pedig a New York Knicks – Los Angeles Lakers kettős mérkőzése került górcső alá.


Őszintén szólva a Lakers bemutatta az idei legnagyobb vereségét a Boston Celtics ellen és ennek fényében ma egy roppantul motivált együttesre számítok. Ami látható volt a Celtics otthonában, hogy semmi sem jött össze a Lakers játékosoknak és ennek megfelelően már a 3. negyedtől megtörtént a rotáció. Példának okáért A. Davis mindössze 22 percet játszott, de épp L. James is a megszokott 34-36 percek helyett 29 percet játszott. A vendégek tehát már fejben elengedték a Celtics elleni mérkőzést és a következő mérkőzésre készültek. Ez pedig aligha jó hír a Knicks csapatának, hiszen a hazaiak alapra sincsenek top formában, ráadásul a Lakers sokkal motiváltabb lehet, mint egy átlagos mérkőzés előtt.

A statisztikai adatok alapján 14 pontos favoritnak számít a Lakers.

Ma is gálázhat a Lakers. A. Davis és L. James kettős ismét együtt szerepelhet és a Boston elleni vereséget, most feledtethetik a szurkolókkal. (Fotó : Getty Images)

A két csapat között hatalmas különbségek láthatóak. A hazaiak támadásokban 104, míg a vendégek 114 ponton átlagolnak. Védekezésekben pedig a Lakers 106, a Knicks 112 ponton átlagol. Tehát a felek között, ha csak a nyers adatokból indulnánk ki van bő 16 pont különbség. Természetesen nem ilyen egyszerű a történet, de annyi szent, hogy a Knicks hazai pályán sem brillírozik és mindössze 6-15-ös mérlege van a csapatnak. A Lakers idegenben szinte jobban teljesít, mint hazai pályán és a vendégeknek 18-4-es mutatójuk van idegenben. Ez pedig szintén beszédes információ. Ami szintén kulcsfontosságú, hogy A. Davis 100%-os formában van, és a hosszabb sérüléséből felépülve, ismét láthatunk egy James-Davis parádét. Ehhez még asszisztálhatnak a társak, hiszen a vendégek részéről Cousins csak maródi. Úgyhogy bizakodva várom a találkozót, ahol a -9,5 pontos hendikep határon favorizálnám a vendégeket. Ez annyit jelent, hogy akkor nyerünk, ha a Lakers tíz vagy, több ponttal nyer a Knicks otthonában. Érdekességként, legutóbb a felek január 8.-án találkoztak, akkor 30 ponttal nyert a Lakers fordított felállásban. Remélem ez hajnalban megismétlődik.

New York Knicks – Los Angeles Lakers Fogadási határidő : 01:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Los Angeles Lakers -9,5 pont (Hendikep) 1,66 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: