b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : New York Knicks – Denver Nuggets – 12/06 01:30

A mai nap két hajnali NBA elemzéssel kalkulálok. A szorzókra várni kellett és látható, hogy a fogadóirodák most remekül határozták meg a csapatok esélyeit.


Ami egyből szembetűnő ezen a mérkőzésen, hogy a Denver toronymagas esélyese ennek a párharcnak. A vendég siker mellett több statisztikai adat is szerepel, amiket most természetesen felsorakoztatok. Ami látható, hogy a vendégek 13-5-ös mutatóval érkeznek a mostani mérkőzésre és ami szintén köztudott, hogy két vereséget szedett be az utóbbi két fordulóban a csapat. a Denver kikapott a Sacramento csapatától, ill. a Lakers tegnap hajnalban kilenc ponttal verte őket. A Knicks sereghajtónak számít és lényegében a csapat háza táján nem stimmel semmi. A hazaiak mérlege 4-17-et mutat és a védekezésük nagyon gyatra. Aztán ott van a következő tényező, hogy a hazaiaknál nagyon kevesen érnek el 10 pont feletti átlagokat. A keretből két játékost lehet kiemelni, J. Randle és R. Barrett személyében. Előbbi 17,6, utóbbi 14,3-as átlagot képvisel, ám rajtuk kívül a csapatban legtöbben 7,0-7,9-es pont átlag között mozognak.A vendégek sem a “pontszórós” játékosokról híresek, ám a keretben J. Murray, N. Jokic, W. Barton, P. Millsap és G. Harris is a pontátlagokat tekintve veri a hazai keret javát. Egyszóval a vendégek keretében sokkal több a jobb pontátlaggal rendelkező játékos.

A statisztikai adatok alapján nyolc – tíz pont közötti favoritnak számít a Denver.

Itt az ideje, hogy a Denver megszakítsa a két mérkőzése tartó nyeretlenségét. (Fotó : Getty Images)

Ami tehát látható, hogy támadásokban némileg jobb a Denver. Aztán ott van az a tényező, hogy a hazaiak egyik legjobbja M. Morris vélhetően kihagyja a mostani mérkőzést, ami azért a támadójátékban döntően befolyásolhatja a Knicks teljesítményét. Aztán azt is lehet szintén látni, hogy a Knicks rendelkezik az egyik leggyatrább mutatóval a támadásokat tekintve, míg a Denverről köztudott, hogy egy “top-ranked” védelemmel rendelkezik. Ha már mutatók, akkor nézzük a védelmek átlagait. A Denver, mint az egyik legjobb átlaggal rendelkező védelem 101,94-es átlaggal rendelkezik, míg a hazai oldalon 111,64-es átlagot láthatunk. Aztán a dobott pontok átlaga a hazai oldalon 100,90, míg a vendégek részéről 106,11. Egyszóval a statisztikai adatok alapján bőven reálisnak tűnhet ez a nyolc-tíz pontos különbség. A felek idén még nem találkoztak egymással és én úgy érzem, hogy megszakad hajnalban a Denver nyeretlensége és legalább hat ponttal nyerni tudnak. A vendégek  minden kulcsjátékosra számíthatnak és amennyiben M. Morris nem lép pályára, az komoly kiesés lehet és akár egy nagyobb arányú győzelmet is elérhet a Denver.

New York Knicks – Denver Nuggets Fogadási határidő : 01:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Denver Nuggets -5,5 pont (Hendikep) 1,62 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: