b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : New Orleans Pelicans – Milwaukee Bucks – 02/05 01:30

Várható ma is a Bucks sikere a kérdés csak az, hogy Lowry ma is kiszórja magából a pontokat, vagy elmarad a bravúr tőle. (Fotó : Getty Images)

A mai nap két NBA elemzés kerül megosztásra. Elsőként a New Orleans – Milwaukee Bucks kettős mérkőzése került górcső alá.


A mérkőzés esetében több tényezőt is figyelembe vettem, ill. követve Z. Williamson játékát több kérdés is felmerült bennem. Ami egyértelműen látható, hogy a fiatal játékos egyre jobb formában van és ténylegesen számíthatnak rá támadásokban a társak. Viszont én úgy vettem észre, hogy a New Orleans elég pontatlan és ezt a Houston elleni mérkőzésük alapozta meg leginkább, amit a Super Bowl előtt végig élőben követtem. Végig “partiban” lehetett volna az együttes Hardenékkel, ennek ellenére a végére elfogytak, nagyon sokat hibáztak támadásokban és Ingram/Z. Williamson kettősön kívül nem igazán láttam azt sem Ball, sem Holiday, sem Hart játékában, hogy ők képesek lennének egy komolyabb védelemmel szemben bírni végig a tempót, pontosságot és fegyelmezettséget. Márpedig a mostani riválisuk a liga egyik legjobbja jelenleg és a Bucks pontosan képes kimagasló teljesítményt nyújtani támadásokban és védekezésben is egyaránt.

A statisztikai adatok alapján a Bucks öt pontos favoritnak számít.

Várható ma is a Bucks sikere a kérdés csak az, hogy a New Orleans ugyanolyan pontatlan lesz-e, mint legutóbb a Rockets ellen. (Fotó : Getty Images)

Ami tehát látható, hogy statisztikailag nem várható nagy különbség a felek között, ám mindenképp érdemes megnézni a nyers adatokat. A dobott pontátlagok alapján a hazaiak 115, míg a vendégek 120 ponton átlagolnak. Védekezésben pedig a hazaiak 117, míg a vendégek 108 ponton átlagolnak. Az-az csak a szimpla adatok alapján bőven nagyobb a várható különbség a felek között. Aztán ott van az a bizonyos pontatlanság is, amit a fentiekben említettem, ill. érdemes megemlíteni ténylegesen azt, hogy a B. Ingram, Z. Williamson duón kívül, a Holiday, Redick, Ball trió messze elmarad a várt teljesítménytől. Persze köztudott tényező, hogy képesek lehetnek ezek a játékosok épp most kimagasló teljesítményt nyújtani, ám ennek ellenére én úgy érzem, hogy itt most a Bucks aratni fog. A vendégek keretében szinte mindenki játékra alkalmas állapotban. Giannis remek formában, ill. rajta kívül Middleton, Bledsoe, DiVincenzo és Lopez négyes is hozhatja a megszokott formáját. A Denver elleni vereség szerintem már kijárt a Bucksnak, de láthattuk, hogy a legutóbbi mérkőzésen, hogy bántak el a Suns csapatával Giannisék. Egy szó, mint száz a New Orleans ugyan erősödött támadójátékban, ám a védelmük továbbra is katasztrofális. A Bucks szinte minden mutatóban erősebb, mint riválisa, ill. idén még decemberben 15 ponttal nyertek a vendégek fordított felállásban. A fogadóirodák is némileg számolnak a hazaiakkal, ám én úgy érzem, hogy a Bucks tovább halad fölfelé és nem a New Orleans fogja őket megállítani. Úgyhogy a vendégek sikerét favorizálom, méghozzá és -4,5 pontos határon. Ezt a statisztikai adatok alapján is lehet várni, bár véleményem szerint ennél jóval nagyobb különbséggel is nyerhetnek a vendégek.

New Orleans Pelicans – Milwaukee Bucks Fogadási határidő : 01:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Milwaukee Bucks -4,5 pont (Hendikep) 1,66 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: