b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : New Orleans Pelicans – Houston Rockets 11/12 02:00

Dec 11, 2017; Houston, TX, USA; Houston Rockets guard James Harden (13) defends New Orleans Pelicans guard Rajon Rondo (9) during the second quarter at Toyota Center. Mandatory Credit: Shanna Lockwood-USA TODAY Sports

A második elemzés esetében egy NBA mérkőzésre ajánlok fogadást.


A mostani mérkőzésen egy a kérdés, hogy Harden továbbra is képes lesz az utóbbi idők teljesítményét hozni. Amennyiben a válasz igen, akkor nincs kérdés és magabiztos győzelmet arathat a Rockets, ám ha Hardent kiveszi a Pelicans védelem, akkor komoly gondba is kerülhetnek a vendégek. Ami egyértelmű, hogy James Harden, Russell Westbrook, Eric Gordon, Clint N`Dumba-Capela, P.J. Tucker, Danuel House és Austin Rivers is játékra alkalmas állapotban és kijelenthető, hogy a Rockets keret épp és egészséges. A hazaiakról már ez nem mondható el, hiszen Zion Williamson és Lonzo Ball hiányzik, míg Jrue Holiday eddig formán kívül játszik. A csapat egyedül Bradon Ingram játékára alapozhat, hiszen Ingram 22,5 pontos átlagával a második legeredményesebb a mostani mérkőzésen szereplő játékosok közül.

A Rockets három statisztikai portál adatai alapján is esélyesnek minősül és a legtöbb helyen 4-6 pont közötti favoritnak számítanak Hardenék.

Harden ma is parádézhat! (Fotó : Shanna Lockwood-USA TODAY Sports)

Ami biztos, hogy a két csapat között formailag látható a különbség és az sem elhanyagolható tényező, hogy a Rockets egy három mérkőzéses nyerőszériából várja a mostani találkozót. A hazaiak eddig kilenc mérkőzésből mindössze két alkalommal nyertek, míg a Rockets ugyanennyi mérkőzésből hatszor diadalmaskodott. Egy szó, mint száz a vendégek keretében Harden és Westbrook ma is hozhatja a pontokat, ezzel pedig a győzelmet. A hazai oldalon Holiday és Ingram lehetnek a húzóemberek, bár előbbi nincs élete formájában, ill. a keretben rajtuk kívül Redick, illetve Favors és Jackson lehet az akik pontokat veszélyeztethetnek, ám ezen játékosok messze elmaradnak a Rockets játékosoktól. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem a Rockets nyerni fog. A mostani opció viszont számomra bizonytalan és mindössze “C” kategóriába sorolva osztom meg a mérkőzést. Az odds megtévesztő lehet, hiszen nem ennyire egyértelmű a vendégek sikere.

New Orleans Pelicans – Houston Rockets Fogadási határidő : 02:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Houston Rockets (Győztes) 1,52 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: