b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : New Orleans Pelicans – Dallas Mavericks – 12/04 01:30

Nov 6, 2019; Dallas, TX, USA; Dallas Mavericks guard Luka Doncic (77) reacts after scoring during the fourth quarter against the Orlando Magic at American Airlines Center. Mandatory Credit: Kevin Jairaj-USA TODAY Sports

A hajnali NBA kínálatban a New Orleans – Dallas Mavericks mérkőzésre ajánlok fogadást. Nem nagyon értem a szorzókat és ennek megfelelően megpróbálok élni a lehetőségekkel.


A találkozón hatalmas kíváncsisággal várom, hogy a Dallas a Lakers elleni tizennégy pontos győzelmét követően tudja-e folytatni ezt a sormintát, a jelenleg öt mérkőzése veretlen New Orleans Pelicans ellen. Ami azért hozzátartozik a történethez, hogy a New Orleans felszívja mindig magát a nagyobb kaliberű együttesek ellen, nyertek a Denver, Clippers és a Portland ellen is, ami azért egyértelműen figyelmeztető lehet számunkra. Viszont, a statisztikai adatok alapján a Dallas sikere várható, ennek több indoklása is van, de leginkább a hiányzókra tudnék alapozni. A hazai keretből hiányzik D. Miller és Z. Williamson, ráadásul a támadásokból nagyon hiányozhat K. Williams is. Aztán ott van még a személyes okok miatt továbbra is kérdéses, ám 80%-ig biztos, hogy nem játszó D. Favors. Ezen játékosok azért gyengítik a New Orleans esélyeit.

Három statisztikai portál alapján is legalább nyolc pontos favoritnak számít a Dallas Mavericks.

Doncic pontjaira ma is számíthatunk, ráadásul a hazai csapatban kidőlt az egyik kulcsjátékos a támadósorból, ill. a védelem sincs a helyzet magaslatán. (Fotó : Kevin Jairaj USA TODAY Sports)

A játékosok között látható és kézen fogható a különbség. A vendégek keretében L. Doncic nagyon jó formában van és 30,9 pontot átlagol. Rajta kívül K. Porzingis, ill. T. Hardaway is remek mutatókkal rendelkezik. A hazai keretben akivel kell számolni az a B. Ingram, J. Holdiay kettős, viszont az ő átlagaik messze elmaradnak Luka Doncicétól. A statisztikai adatok alapján a hazaiak védelme 118,85-ös átlagot enged az ellenfeleknek, míg a Mavs 109,78 pontot átlagol védekezésben. Egyszóval több mutató is a vendégek sikere mellett szól, de ténylegesen számomra a jelenlegi forma, ill. a támadósor egyik kulcsjátékosának ( K. Williams) sérülése és várhatóan hiánya teljesen megalapozza a Dallas sikert.

New Orleans Pelicans – Dallas Mavericks Fogadási határidő : 01:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Dallas Mavericks (A mérkőzés győztese) 1,60 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: