b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Minnesota Timberwolves – Oklahoma City Thunder – 01/26 02:00

Mindenképp érték van az OKC sikerében, hiszen a Minnesota teljesen formán kívül játszik az utóbbi mérkőzésein. (Fotó : USA Todays)

Az NBA hajnali mérkőzései közül a Minnesota – OKC kettős mérkőzését favorizáltam.


Őszintén szólva nem nagyon értem a fogadóirodák szorzóit és nem tudom, hogy mire is alapozták azt, hogy az OKC ennyire magas szorzót kapott. A nemzetközi piacot is végig olvasgattam és több NBA “szakértő” is adja az általam felmerülő kérdéseket, hogy még is mi okozza ezt a szorzót. Annyi biztos, hogy az OKC keretéből hiányzik Nader és Roberson, ill. rajtuk kívül Ferguson és S. Adams vélhetően kihagyja a meccset. Ám ezen játékosokon kívül szinte minden kulcsjátékos játszhat. Ennek megfelelően Gallinari, Gilgeous-Alexander, Schroder, Paul, Muscala, Bazley, Noel, Diallo, Dort, Burton és Hervey játéka szinte garantált. Ez a keret ma hajnalban 29 ponttal verte a Hakws csapatát, ill. nyerni tudott a Magic, Rockets, Portland trió ellen is. Tehát ezért is merül fel a kérdés, hogy még is mi okozhatja a magas szorzót. A Minnesota keretében Laymanen kívül nincs más hiányzó, talán ez lehet egy indok, de összességében a hazaiak olyan borzasztó formában vannak, hogy a legutóbbi 10 mérkőzésükből 9 alkalommal veszítettek.

Statisztikai adatok alapján 8 pontos favorit az OKC.

Mindenképp érték van az OKC sikerében, hiszen a Minnesota teljesen formán kívül játszik az utóbbi mérkőzésein. (Fotó : USA Todays)

Aztán ott van az a tényező is, hogy mindkét csapat hasonló időpontokban játszott, ennek megfelelően még pihentebb sem lehet a hazai csapat. Az OKC idén kétszer találkozott a Minnesotával és mindkétszer nyerni tudtak a vendégek. Úgyhogy én nem is húzom, vonom ezt az elemzést. Az OKC sikerében mindenképp érték van és erre 1,86-s szorzóért cserébe szerintem ajándék fogadni.

Minnesota Timberwolves – Oklahoma City Thunder Fogadási határidő : 02:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Oklahoma City Thunder (Győztes) 1,86 “C” kategória 2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: