b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Minnesota Timberwolves – Los Angeles Clippers – 12/14 03:30

Vajon képes lesz ismét parádézni a Clippers? (Fotó : Getty Images)

A Minnesota – Los Angeles Clippers meccsen két érvem van a favorizált opció mellett.


A mérkőzés igencsak érdekesen alakulhat, hiszen a Minnesota Layman kiesése óta nem talál önmagára és a legutóbbi tíz mérkőzésből, nyolc alkalommal vesztett a csapat. Ami szintén érdekes tényező, hogy a Clippers kezdi átvenni a top-defense csapatok stílusát és egyre jobban koncentrálnak a vendégek a védekezésre. Ezt láthattuk akár a Toronto ellen is, ahol a Raptorst kilencvenkét ponton tartották, de épp az Indiana sem tudott átlépni ellenük a száz pontos határon. A Minnesota ugyan erős a támadásokban, rendkívül hatékony a csapat, ám a védekezésük pocsék.

A statisztikai adatok alapján tíz pontos favoritnak számít a Clippers.

Vajon képes lesz ismét parádézni a Clippers? (Fotó : Getty Images)

A Minnesota tehát rossz formában van, ráadásul a “top-defense” együttesek ellen (Lakers,76ers,Denver) alul maradt. A hazaiak részéről K. Towns, ill. A. Wiggins szórja leginkább a pontokat. Ők ketten 23,5, ill. 20,7-es átlaggal rendelkeznek. Rajtuk kívül viszont a többiek 10,0 átlag alatti mutatókat tudtak eddig kialakítani. A vendég együttesben K. Leonard, P. George és L. Williams is 20,0 pont fölött átlagol, ill. ott van még M. Harrel aki szintén 20 pont közeli átlaggal rendelkezik. Tehát amíg a hazai keretben leginkább két játékosra kell figyelnie a védelemnek, addig a vendégek részéről van négy olyan játékos is, aki képes lehet a hátán vinni a csapatot. A hazai védelem ráadásul elég gyengének mondható a 117,83-as átlagával. A Clippers védelem kereken tíz ponttal kevesebbel átlagol. A támadásokban is van minimális különbség, a vendégek 115 ponton, míg a hazaiak 114 ponton átlagolnak. Úgyhogy mutatók, játékosok, formai mutatók alapján jobb a Clippers ezért én a győzelmükre ajánlok fogadást, méghozzá a -5,5 pontos hendikep határon.

Minnesota Timberwolves – Los Angeles Clippers Fogadási határidő : 03:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Los Angeles Clippers -5,5 pont (Hendikep) 1,90 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: