b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : MIN Timberwolves – CHI Bulls – 04/12 02:00

CHICAGO, ILLINOIS - FEBRUARY 06: Zach LaVine #8 of the Chicago Bulls reacts after scoring against the New Orleans Pelicans at United Center on February 06, 2019 in Chicago, Illinois. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. (Photo by Quinn Harris/Getty Images)

Nem fogok nagyon részletekbe bonyolódni, hiszen számomra elég egyértelmű a vendégek sikere. Ugyan van pár sérült a Bulls keretében, ezt leszámítva nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy a Minnesota támadásokban és védekezésekben is gyengébb mutatókkal rendelkezik. 

Várható végeredmény
113120

A hazaiak ugyanis közel tíz pontos differenciával rendelkeznek a vendégek mutatóival szemben. A dobott pontok esetében épphogy 110 ponton átlagol a csapat, holott a Bulls közel 113-as átlagnak örvend. Míg védekezésben majdnem 118 ponton átlagol a hazai együttes, a Bulls pedig 113 ponton teszi ezt meg. Nem lehet attól sem elvonatkoztatni, hogy a Bulls részéről van egy Z. LaVine, aki elég jó formának örvend és ha csak megfigyeljük a posztbeli riválist A. Edwards-ot, akkor láthatjuk, hogy a felek között is közel 10 pontos differencia van. A várható pontszámadatok alapján igencsak magas esély (64,2%) van arra, hogy hajnalban a Chicago nyerjen és mivel hét pontos különbség várható a felek között, így a -3.5-ös hendikep opció valóban “ülhet”. Ami számomra egy extra érv volt a találkozóval kapcsolatosan, hogy a hazaiak legjobbjai tegnap a Boston ellen 40, vagy több percet töltöttek a pályán és véleményem szerint ma hamar el fog fogyni a lendület..

Predikció : 
CHI Bulls -3.5 (Hendikep)
Odds: 1.80Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: