b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Milwaukee Bucks – Toronto Raptors

Várható ma is a Bucks sikere a kérdés csak az, hogy Lowry ma is kiszórja magából a pontokat, vagy elmarad a bravúr tőle. (Fotó : Getty Images)

A hajnali NBA mérkőzésen 1-0-s előnyből várja a Bucks a rájátszás elődöntőjét. A Raptors igencsak jól játszott, de az utolsó negyedben kijött az amit sokak vártak és nyert a Bucks 8 ponttal.


I Milwaukee Bucks – Toronto Raptors I

 

A mostani elemzést nem szeretném sokáig taglalni. Véleményem szerint a második mérkőzésen K. Lowry nem lesz képes 7 triplát dobni. Az ő pontjai kellettek ahhoz, hogy itt az első mérkőzésen szoros meccset lásson a publikum. Összesen 30 pontot dobott a megszokott 14-15 pontos átlagok helyett és ez hozta meg a Raptors meccsben maradását.

Ami biztos, hogy a Bucks hasonló előnyre tehetne szert, mint a GSW és a szimulációs adataink alapján 113-104-s mérkőzésre van kilátás. Az alap hendikephatár a -6,5 pont, viszont én eggyel ez alá tenném a mércét és szerintem a 6 pont lesz a reális különbség a csapatok között.

Várható ma is a Bucks sikere a kérdés csak az, hogy Lowry ma is kiszórja magából a pontokat, vagy elmarad a bravúr tőle. (Fotó : Getty Images)

A Bucks hazai pályán végig meggyőzően teljesített, míg a Toronto azért láthatóan a 76ers ellen is elengedett két idegenbeli mérkőzést is. A 3. mérkőzésen egyértelműen bízom majd a Raptorsban, de jelen állás szerint az előző mérkőzést is látva, hogy három negyedet is a Bucks hozott én nem tudom elképzelni, hogy itt ma a Raptors nyerjen. Nagy hiba lenne a Bucks részéről ezt a mérkőzést elengedni, amit már a fentiekben is említettem szerintem Lowry még egyszer nem fog tudni ilyen gálát tartani a triplákat tekintve és ha az ő pontjai nem jönnek, akkor lényegében itt akár egy nagyobb arányú különbség is kialakulhat a csapatok között. Kíváncsian várom a találkozót és remélem, hogy legalább 6 ponttal nyerni tud a Milwaukee Bucks

Milwaukee Bucks – Toronto Raptors (02:30)
Tipp: Milwaukee Bucks -5,5 pont (Pontszám hendikep) odds:1,72 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: