b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Milwaukee Bucks – Sacramento Kings – 02/11 02:00

Várható ma is a Bucks sikere a kérdés csak az, hogy Lowry ma is kiszórja magából a pontokat, vagy elmarad a bravúr tőle. (Fotó : Getty Images)

A hajnali NBA/NHL mérkőzések közül két NBA találkozó kerül kiemelésre. Az első esetben a Milwaukee – Sacramento kettősre gondoltam.


A mérkőzésen két igencsak jó formában lévő csapat találkozik egymással, ugyanis a Sacramento az utóbbi mérkőzéseit rendre hozta, vagy épp remek teljesítményt nyújtva nem megérdemelve szenvedett vereséget. A mai ellenfelük a Bucks lesz, akikkel idén többször sikerült már profitálnunk. A mostani mérkőzéssel kapcsolatosan véleményem szerint “ajándék” opcióra fogadhatunk.

A statisztikai adatok alapján 236 pontra van kilátás és 15 pontos favoritnak számít a Bucks.

Várható ma is a Bucks sikere a kérdés csak az, hogy hány pont fog születni a mérkőzésen. (Fotó : Getty Images)

A statisztikai adatok mindenképp beszédesek, ráadásul nem szabad azt sem elfelejteni, hogy most támadásokban két igencsak jó eredményekkel rendelkező csapatok mérkőznek meg. Az átlagok alapján a hazaiak 120 ponton, míg a vendégek 108 ponton átlagolnak. Védekezésben a Bucks 107, míg a Sacramento 110 ponton átlagol. Egyszóval mindkét csapat támadásokban igencsak erős átlagokkal rendelkezik. Ami jó hír lehet számunkra, hogy a hazai keretben Giannis, Middleton, Biedsoe, Lopez, DiVincenzo ötös szinte garantáltan játszani fog és előbbi kettő közel 50 pontos átlaggal rendelkezik a dobott pontokat tekintve. A Sacramento csapatában pedig Hield, Fox, Barnes, Bogdanovic és Bjelica játékára biztosan számíthatunk. Ezen játékosok egytől egyig kivehetik a részüket a pontok szerzésében. A Bucks némileg pihentebb lehet, ám a Sacramento formailag most toppon van. Egyszóval egyáltalán nem hiszem azt, hogy itt most hátradőlve nyerhet a Bucks. Ami biztos, ha a Sacramento támadásokban elkapja a fonalat, akkor itt egy nagy adok-kapok alakulhat ki, márpedig most minden feltétel adott ehhez. A mostani kiírásban még csak egyszer találkoztak a felek, akkor 21 ponttal nyert a Bucks és 127-106-os eredmény alakult ki. Ez most is benne lehet és nagyon bízom benne, hogy a Bucks támadásokban szórni fogja a pontokat és abban is reménykedem, hogy a Sacramento is 105-110 pont felett fog zárni, ahogyan azt az utóbbi mérkőzéseken rendre megtette a csapat. A szorzók az U/O piacon le-fel mozognak, ennek ellenére én egy viszonylag elfogadható line-t favorizálnék ami a 222,5 pontos határ lenne. Ez a statisztikai adatok alapján bőven reális, ill. az előző egymás elleni mérkőzésből látottak alapján is ugyanezt mondanám.

Milwaukee Bucks – Sacramento Kings Fogadási határidő : 02:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
222,5 pont felett (Játék összesített) 1,62 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: