b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Milwaukee Bucks – New York Knicks – 01/15 02:00

Várható ma is a Bucks sikere a kérdés csak az, hogy Lowry ma is kiszórja magából a pontokat, vagy elmarad a bravúr tőle. (Fotó : Getty Images)

Az NBA mérkőzései közül a Bucks-Knicks kettős került kiemelésre, aminek megvan a megfelelő indoklása.


A találkozón számunkra remek hír lehet, hogy a vendégek legtöbb dobott pontjainak átlagával rendelkező játékos hiányzik. Mindezek mellett fontos kiemelni, hogy van négy olyan kulcsjátékos is, akinek a játéka kérdéses. A hiányzóknak megfelelően elég szűkös lesz a rotáció lehetősége a vendégek részéről és ezt az amúgy hazai publikum előtt fantasztikus teljesítménnyel rendelkező Bucks kegyetlenül kihasználhatja. A vendégek egyébként idegenben 5-16-os mutatóval rendelkeznek, ráadásul a csapat az egyik leggyengébbnek mondható támadásokban.

A Bucks 119 ponton, míg a Knicks 104 ponton átlagol támadásokban. A védekezésben a hazaiak 107, míg a vendégek 112 pontos átlagokat hoztak eddig.

Vajon ma is porig alázza az ellenfelét a Bucks? Legutóbb 21, míg a mostani felállásban december elején 44 ponttal verték a Knicks csapatát a hazaiak. (Fotó : Getty Images)

A statisztikai adatok alapján egyébként 19 pontos favoritnak számítanak a hazaiak, ami szerintem nem is olyan meglepő. Ugyan az utolsó mérkőzésen nagy meglepetésre nyerni tudott a Knicks a Heat ellen, ám most az a Bucks lesz az ellenfél, ráadásul hazai pályán akik tényleg nem ismernek kegyelmet. A két csapat nem is olyan rég találkozott egymással, legutóbb fordított felállásban 21 ponttal , míg ezt megelőzően december 3.-án 44 ponttal nyert a Bucks. Most nem számítok ilyesfajta előnyre, ám az biztos, hogy a vendégek keretéből az egyik legjobb játékos hiányzik, ráadásul a Bucks padja/rotációja/formája és minden egyes adat arról árulkodik, hogy itt ma ismét egy kiadós verés alakulhat ki. A Bucks ráadásul otthon remekül védekezik, ill. közel 50%-os a field goal mutatójuk. A vendégek védelme botrányos, palánk alatt verhetőek és Giannis Antetokounmpo, Khris Middleton kettős ma is parádézhat. Ezért a favorizált opció jelen esetben a -15,5 pontos határ lenne, amiben szerintem remek érték van.

Milwaukee Bucks – New York Knicks Fogadási határidő : 02:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Milwaukee Bucks -15,5 pont (Hendikep) 1,76 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588M

0
%d bloggers like this: