b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : MIL Bucks – ORL Magic – 08/29 21:30

Várható ma is a Bucks sikere a kérdés csak az, hogy Lowry ma is kiszórja magából a pontokat, vagy elmarad a bravúr tőle. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 22:00

A Bucks ma kiharcolhatja a továbbjutást, ugyanis a sérültekkel tarkított Orlando ellen 3-1-es összesítéssel állnak jelenleg. Annyi egyértelműen látható, hogy az első mérkőzés óta a Bucks teljesen felszívta magát és végig dominálva tudják hozni a mérkőzéseket. Persze a történethez tartozik, hogy az előző találkozón is a negyedik negyedig nagyon szoros mérkőzést láthattunk, ám a Magic elfáradt és ez volt az előző három mérkőzésen is látható. Mivel sok a sérült, illetve alig maradt már a Magic számára esély, így vélhetően megint kikap a csapat, akár 10-15 ponttal is. Az összesített pontszám, viszont továbbra is nagyon magas és ezt megéri egy alacsonyabb téttel kontrázni. Az első mérkőzést leszámítva rendre 230 pont alatt zártak a felek és, ha ma este nem hajtja szét az agyát az Orlando, illetve nem tart “fault partit”, akkor könnyedén zödülhet ismét a mérkőzésen az ajánlásunk. A fogadásunk tehát a 229.5 pont alatti opcióra és a Bucks sikerére vonatkozik.

📊 Ajánlott predikció: 
MIL Bucks + 229.5 alatt (Mérkőzés győztese + Játék összesített)

odds: 
1.75  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: