b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : MIL Bucks – MIA Heat – 09/09 00:30

Több tényező szól a Heat sikere mellett. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 00:30

Ritkán csinálunk ilyet, de most szeretnénk megelőzni a line mozgásokat. Annyi egyértelmű, hogy a Milwaukee hatalmasat mentett a negyedik mérkőzésen és K. Middleton a hátán vitte a csapatát. A rossz hír viszont a Bucks részéről, hogy Giannis sérülése immáron komollyá vált és ennek ismeretében elég csekély esély van a játékára. Igaz van rizikó két nappal a mérkőzés kezdete előtt megosztani egy ajánlást, de leginkább most a line movement miatt fogadunk. Amennyiben biztossá válik Giannis játékból való kimaradása, szinte garantált, hogy esni fognak a szorzók, ráadásul kijelenthetjük, hogy a Milwaukee roppantul gyenge teljesítménnyel rendelkezik a “buborékban”. Az is megfigyelhető, hogy a negyedik mérkőzés zártával már láthatóak voltak a kezdeti szorzók és a Heat győzelem 1.74-es nyitó szorzóról 1,66-ra csökkent. Tehát szinte garantált, hogy tovább fog zuhanni ez az odds. A felek lejátszott négy rájátszásbeli mérkőzésén a Heat rendre megdobta a 115 pontot, ami hihetetlen mutatónak számít. Egyszóval élünk a lehetőséggel és most megpróbálunk egy “ajándéknak” tűnő lehetőséget elcsípni. 

📊 Ajánlott predikció: 
MIA Heat -3.0 (Hendikep)

odds: 
1.90  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: