b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : MIL Bucks – MIA Heat – 09/03 00:30

Több tényező szól a Heat sikere mellett. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 00:30

Giannis tripláiban a mostani mérkőzésen is lehet érték. Több támadás is rá van kijátszva, ráadásul elég sűrűn áll bele a triplákba. Legutóbb is könnyedén megdobta a két három pontost, amit öt kísérletből hozott össze. Ugyan az átlaga a szezonban 1.3-at mutat, de a csapatban rajta kívül Middleton, B. Lopez az, aki leginkább szórhatja a triplákat. Mivel az első meccset megnyerte a Miami, ma kellenek nagyon a pontok a Bucks részéről, ráadásul Giannis általában az ilyen meccsekre mindig felszívja magát, úgyhogy vállaljuk be ezt a fogadást. Bet365-ön a Játékos Speciálisak – Játékos-hárompontosok résznél találod meg.

📊 Ajánlott predikció: 
Gianni Antekopounmpo 1.5 felett (Játékos – hárompontosok)

odds: 
1.80  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: