b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : MIL Bucks – DET Pistons – 01/07 02:00

Várható ma is a Bucks sikere a kérdés csak az, hogy Lowry ma is kiszórja magából a pontokat, vagy elmarad a bravúr tőle. (Fotó : Getty Images)

A Bucks – Pistons mérkőzésen úgy vélem, hogy nem árulok vele zsákbamacskát, ha azt mondom, hogy “kötelező” győzelem előtt áll a Bucks. Tegnap is a mostani riválisa ellen lépett pályára a csapat és akkor 125-115-re nyert a Bucks. A mostani információk tudatában pedig 91,8% esélye van annak, hogy ismét a Bucks gyűjti be a győzelmet. A Pistons idén elég gyenge formának örvend és hét mérkőzést követően 1-6-os mérlegük van. 

Várható végeredmény
119101

Egyik együttes sem mondhatja el idén magáról, hogy milyen jól védekezne. Ugyanis a hazaiak 111.1, míg a vendégek 118.6-os átlaggal rendelkeznek. A mérkőzésen viszont döntő különbség lehet, hogy idén a hazaiak 124.6-os átlaggal rendelkeznek támadásokban és az így kapott értékek tudatában ismét 120 dobott pont körüli eredményre számíthatunk a Buckstól. Mivel a hendikep line-t elfogadhatónak tartom, ám egy ilyen párosítás meccsén nem mernék under opciót tenni, így a Bucks pontjaiban találtam meg ma az értéket. A Bucks ugyanis hazai pályán eddig mindhárom meccsén 125, vagy több ponttal zárt. Míg a Pistons idegenben egy találkozót leszámítva (111 pont) , 125 és 128 kapott ponttal zárt. A vendégek trénere ráadásul a mai nap folyamán célzást is tett arra, hogy ma a legjobbjai kevesebb perchez fognak jutni, így ténylegesen minden esély adott ahhoz, hogy a Bucks parádét tartson. Mivel a támadásokban rendben van a csapat, így úgy vélem, hogy ma megint képesek lesznek megdobni a 118.5 pontos határt, úgyhogy fogadásként ezt a linet favorizálom, amit 2.5 egységes téttel ajánlok fogadásként!

Predikció : 
118.5 felett (MIL Bucks pontszám)
Odds: 1.83Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: