b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : MIL Bucks – DAL Mavericks – 01/16 01:30

Nov 6, 2019; Dallas, TX, USA; Dallas Mavericks guard Luka Doncic (77) reacts after scoring during the fourth quarter against the Orlando Magic at American Airlines Center. Mandatory Credit: Kevin Jairaj-USA TODAY Sports

Egy igazi rangadóra ajánlok a hajnali NBA mérkőzések közül fogadást, ugyanis a Milwaukee Bucks – Dallas Mavericks párharca, avagy a Giannis – Doncic rivalizálása került górcső alá. Őszintén szólva a Dallas idén nem a legerősebb, ráadásul Doncic/Porzingis/Hardaway trión kívül nem nagyon tudok kit kiemelni a csapatból. A vendégek dolgát tovább nehezíti, hogy a mai mérkőzést a Brunson, Finney-Smith, Powel, Richardson négyes ismét kénytelen kihagyni, így a rotáció elég nehézkes. A Bucks ezzel szemben hiányzó nélkül érkezik a meccsre és a hazaiak a Fisev Forum Stadionban remek eredményekkel rendelkeznek idén is.

Várható végeredmény
116104

A várható pontszámadatok alapján látható, hogy a Bucks számít favoritnak a mai meccsen és ezzel nem is okoztam meglepetést, ugyanis a fogadóirodák is a hazai sikert favorizálják. Viszont a pontok számában elég magas line-t kaptunk, holott egyik fél sem a rossz védekezéséről híres. A hazaiak idén védekezésben 109, míg a vendégek 104-es átlagot hoztak, támadásokban pedig 120 és 109-es átlagok láthatóak. Ezen értékek tudatában pedig bőven reális az, hogy egy kevesebb pontos mérkőzést lássunk. Döntő befolyással fog bírni az a tényező, hogy L. Doncic játékát mennyire fogja tudni limitálni a Bucks. Amennyiben ez sikerül, akkor a Dallas hamar feladhatja, vagy épp a védekezésére fog jobban összpontosítani. A csapatok egyébként az utóbbi időben nem játszanak pontokban gazdag meccseket példának okáért a Bucks legutóbbi három meccséből kettőn is 110, vagy kevesebb ponttal zárt, de a Mavericks játékában is legtöbbször bőven 230 pont alatti mérkőzések alakulnak ki. A fogadóirodák a 228.5-ös U/O line-t adják meg kiinduló alapnak, ám én a 229.5-es lineban nagyobb értéket véltem felfedezni. A várható pontszámadatok alapján egyébként 220 pont várható, amely mindenképp beszédes tényező. Az idei előszezonban kétszer találkoztak a csapatok, egyszer 112-128, illetve a másik meccsen 102-112-es eredményt értek el a csapatok. Kíváncsian várom a mérkőzést és bízom benne, hogy nem alakul ki egy nagyobb adok-kapok a találkozón.

Predikció : 
229.5 alatt (Összesített pontok)
Odds: 1.80Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: