b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : MIL Bucks – CLE Cavaliers – 01/10 02:00

Várható ma is a Bucks sikere a kérdés csak az, hogy Lowry ma is kiszórja magából a pontokat, vagy elmarad a bravúr tőle. (Fotó : Getty Images)

A Milwaukee Bucks nagy meglepetésre tizenhárom pontos vereséget szenvedett a Fiserv Forum parkettjén a Utah Jazz ellen. Ez mindenképp egy meglepő eredmény és ugyan még messze az alapszakasz vége, ez egy figyelmeztető jel lehet Giannisék számára. A mostani riválisuk az a Cleveland lesz akik éltek már meg szebb napokat, ám jelenleg azon dolgozik a stáb, hogy a hét fős sérültlistát valahogy pótolni tudják. Őszintén szólva ilyen előfeltételek mellett, most semmi esélyt nem adok a vendégeknek és ezzel nem csak én vagyok így, hiszen példának okáért az espn számításai alapján 96.5% esély van a hazaiak sikerére.

Várható végeredmény
11898

A várható pontszámadatok alapján húsz pontos favorit a Bucks, ám tanulva az előző napok és fogadások történéseiből nem is favorizálom a kimeneteleket. Viszont K. Love, K. Porter, D. Windler, D. Garland, D. Exum és M. Dellavedova hiányában a vendégek játéka leginkább a Collin Sexton, Andre Drummond és Larry Nance trióra alapszik. Az idén valamiért feladta a Bucks a védekezését és több meccsen ennek köszönhetően rendre overeztek és ebből kiindulva nem szeretnék az összesített U/O line-ra sem fogadást kötni. Ám mindenképp fontos kiemelni, hogy a Cleveland offense a lassú támadásairól híres és ebből kifolyólag az idei mérkőzéseken mindössze 102.1 pontos átlaga van a csapatnak támadásokban. A Bucks ennél jóval pörgősebb játékot képvisel, ám könnyedén bele tud feledkezni egy-egy meccsbe a csapat. Mivel a Cleveland idén elég sok sérülttel szerepel, ráadásul a lejátszott hat idegenbeli mérkőzésén mindössze egyszer zárt 100 pont felett a csapat, így számomra a vendégek pontjaiban van érték most fogadás szempontjából. Azt sem tudom elfelejteni, hogy leginkább három játékos tud magasabb pontszámot felhelyezni az eredményjelzőre és, ha csak egy játékos is gyengébb teljesítményt nyújt, vagy épp kiveszik a játékból máris adott lehet számunkra minden. A fogadóirodák ugyanis a 105.5 pontos U/O line-t adták meg a vendégeknél. A csapatok egymás elleni eredményei alapján ugyan van realitás az over opcióban, ám nem tudok kiindulni több, mint egy éves eredményekből, hiszen a mostani találkozón egy jóval foghíjasabb keret érkezik a Bucks otthonába. A hazaiak ráadásul fáradtabbak is lehetnek, így minden adott ahhoz, hogy ők se erőltessék annyira a gyors támadásokat. Bízom benne, hogy a Cleveland hozza az eddig látott mutatóit, védekezésben nehézzé teszik a Bucks támadásait és így egy szoros mérkőzést alakíthatnak ki, illetve bízom benne, hogy most sem fognak egy 105 pont felett zárni. 

Predikció : 
105.5 alatt (CLE Cavaliers pontszám)
Odds: 1.83Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: