b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : MIL Bucks – BOS Celtics – 03/27 00:30

Várható ma is a Bucks sikere a kérdés csak az, hogy Lowry ma is kiszórja magából a pontokat, vagy elmarad a bravúr tőle. (Fotó : Getty Images)

A Milwaukee Bucks ismét a Boston Cetlics csapatát fogadja a Fiserv Forum parkettjén és őszinte leszek, szerintem ma magabiztos győzelmet fognak aratni a hazaiak. Egyrészt érdemes megemlíteni, hogy az előző mérkőzésen Giannis még nem volt elemében, de azért így is 13 pontot dobott. A hazaiaknál legutóbb Middleton, Portis, DiVincenzo, Lopez, Holiday ötös parádézott és látható volt, hogy remekül képesek Giannis játékát “pótolni”. A görög játékos viszont ma már szerintem visszanyeri a régi formáját és ezzel egyetemben a Bucks még biztosabb sikert arathat. 

Várható végeredmény
118109

Legutóbb ugyanis 121-119-re nyertek a hazaiak, de ezt a különbséget leginkább annak köszönhetik, hogy a harmadik negyedben +25-ös előnynél több kulcsjátékos is pihenőt kapott, majd a padról beszálló játékosok némileg kiengedték a kezükből ezt a mérkőzést. Mivel a Celtics megérezte a vér szagot, így éltek a lehetőséggel és nagyon szoros végjátékot láthattunk. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy amíg a hazaiak részéről a legtöbb kulcsjátékos 30-32 perccel a lábában zárta a meccset, addig a Celtics részéről a kulcsjátékosok Tatum, Smart példának okáért 37-38 percet volt a pályán, de K. Walker és J. Brown is 34-35 perccel a lábában hagyta el a Bucks stadionját. Ez pedig döntő lehet és ténylegesen ott van még az a bizonyos “x” az egyenletben, ami Giannis játéka. Amennyiben a görög képes lesz kellő hőfokon pörögni, akkor a Celtics védelem nem fog tudni mit kezdeni ezzel a Bucks támadósorral, ugyanis nem elég az, hogy J. Tatumnak fel kellene venni Giannissal a tempót, rajta kívül Middleton duplái, illetve Portis/DiVincenzo tripláira nincs ellenszere a vendégeknek. Az előző mérkőzésen is adott volt a 25 pontos különbség és szerintem a hajnali mérkőzésen most jóval magabiztosabb sikerrel zár a Bucks. Ehhez persze az kell, hogy a padról beszálló Connaughton, Merril, P.J. Tucker trió ne bénázzon..

Predikció : 
MIL Bucks -5.5 (Hendikep)
Odds: 1.80Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: