b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Miami Heat – San Antonio Spurs – 01/16 01:30

Több tényező szól a Heat sikere mellett. (Fotó : Getty Images)

A NBA hajnali mérkőzései közül a Heat-Spurs párharcot emeltem ki. Összességében a Heat csapatát hazai pályán több alkalommal is favorizáltuk már és nagy hiba lenne, ha most ezt nem tennénk meg.


A Heat összességében hazai publikum előtt kíméletlennek mondható és ennek megfelelő a csapat teljesítménye. A hazaiak 18 mérkőzésből 17 alkalommal nyertek és egyedül a Lakers tudott 3 ponttal nyerni ellenük. Amit érdemes kiemelni, hogy védekezésben ill. a palánk alatt is remekül teljesítenek és összességében a field goal shooting százalékuk is igencsak magas. A Spurs idegenben gyengének mondható, 18 mérkőzésből 12-t bukott a csapat.

A statisztikai adatok alapján kilenc pontos favoritnak számít a Heat.

Több tényező szól a Heat sikere mellett és remélhetőleg ismét sikerül profitálni a hazai szereplésüknek köszönhetően. (Fotó : Getty Images)

A hazai csapatban Butler parádéra lehet számítani, főleg úgy, hogy a csapatnak morálisan minden szüksége van a győzelemre. Ennek a legfőbb indoklása, hogy a hazaiak az előző fordulóban kikaptak a Nets, ill. Knicks ellen is (idegenben). A Spurs sincs kimondottan jó formában, ráadásul egy nappal kevesebbet is pihentek a vendégek. Egy szó, mint száz a Heat hazai sikerével többször sikerült már profitálni és most is ők számítanak nálam, ill. a fogadóirodáknál is favoritnak. Két vesztes mérkőzés után úgy érzem, hogy motivációban nem lesz hiány, ráadásul a hazai pálya előnye is kellőképp feléjük billenti a mérleg nyelvét. Papíron kilenc pont a várható különbség én viszont megelégszem a négy pontos győzelemmel is, úgyhogy a -3,5 ponttal favorizálom a hazai sikert.

Miami Heat – San Antonio Spurs Fogadási határidő : 01:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Miami Heat -3,5 pont (Hendikep) 1,74 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588M

0
%d bloggers like this: