b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Miami Heat – Philadelphia 76ers – 12/29 02:00

Több tényező szól a Heat sikere mellett. (Fotó : Getty Images)

A Miami Heat- Philadelhpia 76ers mérkőzése igazi csemege lehet a kosárlabda szerelmeseinek, ám fogadási szempontból szerintem jóval egyértelműbb ez a találkozó, mint ahogyan azt a fogadóirodák sejtetik.


A Heat és a 76ers is rengeteg pénzt hozott már számunkra az NBA fogadásokat tekintve és ennek megfelelően most ismét favorizálnám ezt a kettőst. Ami biztos, hogy a vendégek részéről egy top-ranked defense sorakozik fel, akik képesek bárki ellen egy jobb teljesítménnyel előrukkolni, ám a mostani riválisuk az a Heat lesz, akik egyszerűen könyörtelenek, ráadásul hazai pályán óriási favoritnak számítanak, akár a legjobb csapatok ellen is. A Heat egyébként már a liga egyik legjobbjának számít a hazai mutatóinak köszönhetően, az együttes 14-1-es mérleggel rendelkezik. A Philadelphia is leginkább otthon szerepel kiválóan, nekik 16-2 a mutatójuk, ám Embiidék idegenben sűrűn botlanak és 7-9 a mérlegük.

Statisztikai adatok alapján négy pontos favoritnak számít a Miami Heat.

Több tényező szól a Heat sikere mellett. (Fotó : Getty Images)

Ami egyértelmű, hogy ma a Heat ellen védekezéssel lehet csak meccset nyernie a 76ersnek, hiszen ha képesek limitálni a két pontos kísérleteket, ill. egy jobb százalék alatt tartani a Miami-t, akkor itt Embiidék pontot rabolhatnak. Ám érdemes megemlíteni azt is, hogy a Heat sem az eszetlen rohanásáról híres és a hazaiak is viszonylag egy jobb védelemmel rendelkeznek, ráadásul a hazai/idegenbeli átlagok alapján három ponttal jobban átlagolnak védekezésben, mint a 76ers. A hazaiak keretében szinte minden kulcsjátékos szerepet kaphat, ráadásul a pad olyan hosszú, hogy könnyedén lehet pihentetni a legjobbakat. Jimmy Butler biztosan játszani fog, de rajta kívül Adebayo, Nunn, Dragic, Herro, Winslow, Robinson is biztosan szerephez fog jutni. Ezen játékosok azért is fontosak, mert mindannyian 10 pont feletti átlagokkal rendelkeznek. A vendégek keretében J. Embiid a maga 23,2 pontos átlagával kiemelkedik és lényegében ő a mostani felállás leghatékonyabb játékosa, ám a csapatban a többiek mutatói messze elmaradnak és mindössze négy olyan játékos van a keretben akik 10 pont felett átlagolnak. Márpedig ez ma érdekes tényező lehet, hiszen nem elég az, hogy a hazaiak képesek lehetnek rotálni és forgatni a keretet, ám az sem elhanyagolható a tényező, hogy több a hatékony játékos. Na most, ha sikerül az Embiid, Harris, Simmons trióból csak egy embert kivenni a védelemnek, akkor a Heat biztos siker előtt áll, márpedig hazai pályán úgymond ez igencsak elképzelhető tényezőnek számít. Mindkét csapat back to back, az-az pihenés nélkül kell pályára lépniük, ráadásul a 76ers utazik Orlandoból ide. Úgyhogy izgalmas mérkőzésre számítok, ám a Heat győzelmet szinte garantáltan várom. Ebben hatalmas érték van, főleg 1,86-os szorzóért cserébe. Ráadásul a Heat nem is olyan rég négy ponttal nyert fordított felállásban, úgyhogy miért ne tenné meg ezt még egyszer a csapat a hazai publikum előtt, ahol kiváló mérleggel rendelkeznek.

Miami Heat – Philadelphia 76ers Fogadási határidő : 02:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Miami Heat (A mérkőzés győztese) 1,86 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: