b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : MIA Heat – MIL Bucks – 09/06 21:30

Több tényező szól a Heat sikere mellett. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 21:30

Őszintén szólva a Bucks szereplése nagyon meglepett minket. A rájátszásban még nem sok példa volt arra az NBA történelmében, hogy 3-0-ás hátrányról bármelyik csapat is felálljon. Persze egyből kérdések szegeződtek Giannishoz, aki elmondta a tegnap esti sajtótájékoztatón, hogy bízik a társaiban, szereti őket és tudja, hogy megcsinálják. Persze ez egyáltalán nem ilyen egyszerű, főleg nem a Miami Heat ellen, akik itt a “buborékban” 115.3 pontos átlaggal rendelkeznek. A meccseket tekintve az első találkozón 219, másodikon 230, míg a legutolsón 215 ponton zártak a csapatok. A mostani line-t mi inkább egy over opcióra várnánk, ugyanis a “buborékon” belüli teljesítményeket tekintve 223-224 pont reális ezen a mérkőzésen. Annyi biztos, hogy ma a Bucksnak kötelező hajtani, illetve Giannisnak is ma mindent bele kell adni. Nagyon szoros párharcra számítunk és ez a 219.0-ás line mindenképp fogadható, ugyanis a felek meccsein sokszor “zöldült” a most megosztott opció, hogy pontosabbak legyünk hat meccsből négyszer overeztek ezen az U/O line-on.

📊 Ajánlott predikció: 
219.0 felett (Játék összesített)

odds: 
1.90  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: