b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : MIA Heat – MIL Bucks – 09/05 00:30

Több tényező szól a Heat sikere mellett. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 00:30

Mindig is rizikós fogadást kötni egy csapatsporton belül egyénekre. Ám Goran Dragic olyan előkelő játékosokhoz csatlakozott a rájátszásbeli teljesítményével, mint Lebron James, vagy Dwyane Wade. Annyi biztos, hogy a hetes számban szereplő Dragic élete formájában van és immáron hatodik mérkőzését zárta 20+ ponttal, ami mindenképp biztató tényező. Ennek ismeretében nem csoda, hogy lassan rá épül a Miami játéka a támadások esetében, ráadásul ha így folytatja és képes lenne még további négy mérkőzésen 20+ pont felett zárni további rekordokat állíthatna be. Dragic önbizalma tehát adott, a mostani riválisnak pedig ma ténylegesen menni kell végig a győzelemért, amely azt is okozhatja, hogy egy pontokban gazdag mérkőzést láthatunk. A Bucks védelem a “buborék” óta nem az igazi, számunkra olyan a Milwaukee, mintha egy teljesen más csapatot látnánk. Érdemes lenne kontrázni őket, de ilyenkor szoktak a “nagyok” általában egy kicsivel fentebb kapcsolni. Dragic játékában látunk tehát fantáziát, akiben bízunk, hogy megoldja a zsinórban hetedik mérkőzését is  20, vagy több dobott ponttal.

📊 Ajánlott predikció: 
G. Dragic 19.5 felett (Játékos pontjai)

odds: 
1.76  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: