b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : MIA Heat – LA Lakers – 10/07 03:00

Több tényező szól a Heat sikere mellett. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 03:00

A Heat nagy meglepetést okozott legutóbb, hiszen két kiváló játékosa nélkül is képes volt nyerni az együttes. Persze ehhez hozzá tartozik az is, hogy  J. Butler 40 pontos parádét mutatott be, viszont a sajtóértesülések szerint ma már B. Adebayo játékára lehet számítani. Persze mindig kérdés, hogy egy-egy ilyen sérülés után hány %-ot fog tudni kihozni magából az adott játékos, ám látható, hogy a Heat képes a legjobbjai nélkül is jobb eredményeket kihozni a Lakers elleni fináléból. A döntő 2-1-es Lakers vezetésről folytatódik és nehezen tudjuk azt elképzelni, hogy a negyedik meccsen ismét nyerni tudjon a Heat. Persze a fogadók kontrázzák a piacot, illetve Adebayo játékának bejelentése is az oddsok csökkenéséhez vezetett, ám Lebronék ma is nyolc pontos favoritnak számítanak. A várható pontszámadatok alapján 112-104-es  Lakers győzelemre van kilátás és ennek ismeretében bíznánk egy bet365-ön megtalálható opcióban. A fogadásunk alapja a Lakers győzelmére vonatkozik, viszont abban is bízunk, hogy mindkét csapat legalább 100 pontot fog szerezni. Az első találkozón két pont hiányzott a Heat részéről, ám ezt leszámítva a következő két mérkőzésen rendre 100 pont felett zártak a csapatok. Az opciót a “Fő speciálisak / Eredmény és mindkét csapat “X” pontot szerez” résznél találhatod meg.

📊 Ajánlott predikció: 
LA Lakers + Mindkét csapat szerez 100 pontot (Győztes + Mindkét csapat “X” pontot szerez)

odds: 
2.10 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: