b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : MIA Heat – BOS Celtics – 09/28 01:30

A TD Gardenben még egyszer kapott ki a Celtics, a mostani ellenfelét pedig pár nappal ezelőtt idegenben megverte. Összességében a Raptorsnál több a hiányzó, ráadásul a statisztikai adatok alapján is nyolc pontos favoritnak számít a Celtics. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 01:30

Az előző mérkőzésen a MIA Heat 104.5 pont feletti opcióját favorizáltuk és leírtuk, hogy a Heat itt a buborékban kiválóan teljesít, ráadásul a Bucks ellen is rendre 106 pont felett zártak, illetve a Boston elleni mérkőzéseken is kivétel nélkül megdobta a most látott line-t a csapat. A Heat keretében most is mindenki játékra alkalmas állapotban, ráadásul továbbra sincs semmilyen nyomás az együttesen, hiszen a Boston van ismét győzelmi kényszerben. A Celtics hendikep opciójában mindenképp lehet érték, ám az utóbbi napok és tippjeink alapján maradjunk a jól működő csapat fogadásoknál és ismét az underdog együttes pontjait ajánljuk fogadásként.

📊 Ajánlott predikció: 
105.5 felett (MIA Heat pontszám)

odds: 
1.83 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: