b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : MIA Heat – BOS Celtics – 09/24 02:30

A TD Gardenben még egyszer kapott ki a Celtics, a mostani ellenfelét pedig pár nappal ezelőtt idegenben megverte. Összességében a Raptorsnál több a hiányzó, ráadásul a statisztikai adatok alapján is nyolc pontos favoritnak számít a Celtics. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 02:30

A harmadik mérkőzést követően azt mondtuk, hogy na végre a Boston az igazi arcát mutatta. Igen ezen a mérkőzésen végre nyerni tudtak Kemba Walkerék és ez akár egy 3-0-ás felállás is lehetne, ha az első két mérkőzést nem szórakozza el a Celtics. A Heat részéről Jimmy Butler és Bam Adebayo kettős szerintünk egyre kevesebb lesz és ugyan még mindig kiváló eredménye van a “buborékban” a csapatnak, ezt leszámítva ma is a Boston a favorit. A fogadásunk esetében tanakodtunk azon, hogy a 210.5-es over opciót, vagy a Boston Celtics hendikepjét favorizáljuk, de végül maradtunk utóbbinál. A 210.5 over opció egy Boston kaliberű védelem ellen már elég magasnak mondható, viszont semmiképp sem kontráznánk ezt a piacot. A Bostont már favorizáltuk és akkor is elmondtuk, hogy ilyen blamát rájátszásban ritkán látni, hogy egymást követő két alkalommal is +15-16 pontról bukjon egy csapat mérkőzést, ám ezt megtette a Celtics. Mindenképp remek hír, hogy Gordon Hayward visszatért és vele jóval másabb “kinézete” van a Celtics játékának. A több napos pihenő után volt ideje készülni a feleknek és úgy érezzük, hogy a Boston tanulva az előző mérkőzésből ismét képes lesz nyerni. A fogadóirodák a -3.0-ás line-t kínálják jelenleg számunkra, ám mi a -2.5 pontos hendikep line-t favorizálnánk. Ezt a Boston az előző mérkőzésén simán hozta, sőt az első két meccsen is, ha jobban koncentrálnak, akkor bőven reális lett volna ez a különbség. Úgyhogy a fogadásunk esetében ismét a Bostont favorizáljuk és remélhetőleg nem viccelnek meg minket.

📊 Ajánlott predikció: 
BOS Celtics -2.5 (Hendikep)

odds: 
1.80 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: