b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : MIA Heat – BOS Celtics – 09/20 02:30

Több tényező szól a Heat sikere mellett. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 02:30

A Boston védelem ellen mindig rizikós fogadni, ám a harmadik mérkőzésen már nem elég a védekezést erőltetni, hanem támadásokban is oda kell tenni magát a csapatnak. Nagyon ritkán fordul egyébként az elő, hogy egy együttes egymást követően +14-15 pontos előnyről bukjon el egy rájátszásbeli mérkőzést, ám a Boston ezt megtette. A Heat támadásokban elég erős és láthattuk, hogy mindkét mérkőzésen legalább 106 pontot dobott a csapat, de ha tovább “nézelődünk” a Bucks ellen is rendre képes volt szinte minden meccsen ezt a 106 pontot hozni a csapat. A Boston a Toronto elleni meccseken hagyatkozhatott a védekezésére, hiszen a Raptors nem volt képes áttörni ezt a védelmi falat, ám a Heat részéről J. Butler, B. Adebayo, G. Dragic olyan játékerőt képviselnek, akik képesek félelmet nem ismerve betörni, illetve zsákolni, vagy a dupkálat dobálni az ellenfél területén. Mindkét csapat részéről a legjobb játékosokra számíthatnak a trénerek. Ez pedig számunkra mindenképp egy remek hír, úgyhogy bízunk a megérzéseinkben, illetve abban a tényezőben, hogy a Heat most is képes lesz legalább 106 pontot dobni. Erre persze kell, hogy jöjjön a válasz a Boston részéről, úgyhogy a fogadásunk egy over opcióra vonatkozik, ami a 205.0-ás határon került favorizálásra. A felek előző mérkőzésein ez rendre zöldült és a várható pontszámadatok alapján is 213-214 pont a reális ezen a találkozón.

📊 Ajánlott predikció: 
205.0 felett (Játék összesített)

odds: 
1.76 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: