b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Los Angeles Lakers – Milwaukee Bucks – 03/07 04:30

A hajnali kínálatból a Lakers – Bucks kettős mérkőzése keltette fel a figyelmem és számomra egy igencsak biztosnak tűnő opcióval készültem számotokra.


Lényegében mindkét együttes remekül teljesít és a saját konferenciáját vezeti. A Lakers 60 mérkőzést követően 47-13, míg a Bucks 53-9-es mérleggel áll. Ami megfigyelhető mindkét együttes esetében, hogy viszonylag erős védekezésük van, ill. a támadásokban nagyon pontosak a felek. Persze vannak hullámvölgyek, de egy ilyen “derbin” a védekezésen fog múlni minden. Márpedig ebben ténylegesen kimagasló teljesítményt nyújtanak a felek. A Lakers védekezésben 107, míg a Bucks 106,70 ponton átlagol, ez annyit jelent, hogy mérkőzésenként átlagos ennyi pontot engednek az ellenfeleknek. Támadásokban persze magasabb az átlag, ám ahogy említettem is itt ma a védekezésen lesz a legfőbb hangsúly. Ami pedig mindenképp jó hír, hogy szinte mindkét együttes a teljes keretével léphet pályára.

A várható pontszámok alapján 216-220 pont közötti átlag várható a találkozón és ennek a tényezőnek az ismeretében óriási érték lehet az összesített pontszámokban.

Ismét szoros eredmény alakulhat ki a Lakers – Bucks kettős meccsén. (Fotó : USA Today Sports)

Ami azt illeti a fogadóirodák igencsak magas “line-t” adtak meg, ami a 228,5 pontos határ lenne. Ez a felek legutóbbi decemberi mérkőzésén messze elmaradt, ugyanis 115 pontig jutottak a csapatok. Mindezek mellett megnézve a felek mérkőzéseit nagyon ritka az, hogy ezen a “határon” over opciót alakítsanak ki. Persze vannak kiemelkedő esetek, ám mindenképp megsüvegelendő ez a tényező. Ami szintén egyértelmű, hogy a Lakers otthon nagyon erős, hiszen 22-7-es mérlegük van, ráadásul most ténylegesen az A. Davis, L. James kettős megnehezítheti Giannisék dolgát. Mindkét csapat mattolhatja a másik támadásait, fontos lesz a pontosság is, ám én úgy vélem, hogy több támadás is pont nélkül fog maradni. Legutóbbi eredmény számomra igencsak biztató, de a 229 pont ténylegesen magas két ilyen erős védelemmel rendelkező csapatok mérkőzésén. Remélem, hogy nem lesz rendes játékidőbeli döntetlen a mérkőzés végén, márpedig ha ez így lenne, akkor véleményem szerint a fentiekben említett “ponthatár” alatt zárnak a felek.

Los Angeles Lakers – Milwaukee Bucks Fogadási határidő : 04:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
228,5 pont alatt (Pontszám összesített) 1,90 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: