b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Los Angeles Lakers – Los Angeles Clippers – 12/16 02:00

Vajon képes lesz ismét parádézni a Clippers? (Fotó : Getty Images)

A második mérkőzésen a Los Angeles Lakers – Los Angeles Clippers rangadójára ajánlok fogadást.


A mostani mérkőzéssel kapcsolatosan több érvem is van. Az első ilyen, hogy Lebron játéka továbbra is kérdéses. A Lakers legjobbja már a Pacers ellen összeszedett egy kisebb sérülést, majd ezt követően a Bucks elleni rangadón elvileg a bordája megsérült és ezt a meccset még szinte végigjátszotta és szinte semmi sem látszott Lebronon, ám ezt követően a Denver Nuggets ellen pályára sem lépett. Amióta van Lebronnak ez a kisebb sérülés, azóta messze elmarad a teljesítménye a megszokottól és már a harmadik vereséget szenvedte el a Lakers. Ez pedig mindenképp figyelmeztető jel lehet a hazaiak számára. A Clippers esetében viszont a mostani találkozó előtt nincs kérdés. Minden egyes játékos 100%-os állapotban. K. Leonard, P. George kettős biztosan játszik, de rajtuk kívül L. Williams, vagy épp M. Harrel, L. Shamet trió is a keret részese.

A statisztikai adatok alapján két pontos favoritnak számít a Lakers.

Vajon képes lesz ismét megverni a Lakerst a Clippers? (Fotó : Getty Images)

A statisztikai adatok alapján tehát várható a Lakers sikere, ám ebbe Lebron kérdéses játéka, vagy épp sérülése nincs belekalkulálva. Azt hiszem ezt a részét nem is kell tovább ecsetelnem. Aztán ezen kívül ott van az a tényező, hogy mostanában a Lakers nem igazán tud magas arányú győzelmeket aratni, tehát a három vereséget megelőzően már a Hakws, Heat kettős ellen is három, ill. öt ponttal tudott nyerni a csapat. A Clippers meccseit idén már több alkalommal favorizáltam és ténylegesen elmondható a vendégekről, hogy bármikor képesek felvenni a kesztyűt az ellenfelekkel. Az utóbbi mérkőzéseken nem jön ki nekik a lépés, ám legutóbb a Lakerst még október végén kereken tíz ponttal verte a csapat. Akkor egyébként Lebront gyönyörűen kivette a védelem a játékból és mindössze 18 pontot dobott 36 percnyi játék alatt. Nagyon izgalmas mérkőzésre számítok és ténylegesen úgy érzem, hogy Kahwi irányításával a Clippers képes lesz öt ponton belül maradni, vagy épp nyerni. Úgyhogy a vendégeket favorizálom egy +5,5 pontos hendikep segítségével.

Los Angeles Lakers – Los Angeles Clippers Fogadási határidő : 20:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Los Angeles Clippers +5,5 pont (Hendikep) 1,53 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: