NBA : Los Angeles Lakers – Houston Rockets

Ötletadó rovatunk ma egyetlen résszel érkezik, amelyben egy NBA speciális opciót osztanánk meg veletek! A megosztott opciót bet365 fogadóportál segítségével ajánljuk.

BET365-n így találhatjátok meg!
Kosárlabda – NBA – Játékos 02/22 – Játékos teljesítmények (pontok) – James Harden (HOU Rockets)


I Los Angeles Lakers – Houston Rockets I

A mérkőzésre a “prémium” szolgáltatásunkon belül már készítettünk egy “velős” elemzést és ott is végig kiemeltük Harden szerepét. Ma igencsak nagy adok-kapok lesz várható, hiszen Lebron James a hazai oldalon, míg James Harden a vendégek részéről a pályán lesz. Utóbbi dobott pontszámaival rengeteg alkalommal profitáltunk már és most is élnénk az esélyekkel.

Harden játékában óriási érték van, hiszen az ilyen kulcsfontosságú mérkőzésen rendre jól szerepel és ezt már többször is megjegyeztük, hogy egyrészt a “szabad” játéknak, illetve remek képességeinek köszönhetően a triplák szép számmal sikerülnek neki és nem mellesleg a palánk alatt sem elhanyagolható a teljesítménye.

Egy szó, mint száz legutóbbi Los Angeles Lakers elleni mérkőzésén 48 pontig jutott. De a záró fordulóban a Minnesota ellen is 42 ponttal zárt. Tehát nagy átlagban 40 pont fölött szokott zárni. Ennek ellenére ma kaptunk egy igencsak alacsony “line”-t a pontszámaira, ami a 37,5 pont. Erre pedig mi úgy érezzük, hogy ha alacsony téttel is érdemes kockáztatni és az overt ismét behúznánk!

Los Angeles  – Houston Rockets (01:30)

Tipp:Több, mint 37,5 pont (Játékos pontok 02/22 – James Harden (HOU Rockets)) odds: 1,83 Ötletadó max 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.