b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Los Angeles Clippers – Houston Rockets – 11/23 04:30

Harden ma is kiveheti a részét a sikerből. Ma hajnalban 41 pontot szerzett és remélhetőleg maradt még a kezében hasonló mennyiségű pont. (Fotó : Getty Images)

A harmadik mérkőzés esetében pedig a hajnali NBA mérkőzések talán legizgalmasabb párharcára és rangadójára ajánlok fogadást. A pályán a remek formában lévő Clippers és a Houston Rockets fog egymással találkozni.


A mérkőzés szorzói számomra az előző elemzésemhez hasonlítanak, ahol a Clippers – Celtics mérkőzésre fogadtunk és nem mellesleg profitot is alakítottunk ki. A mostani mérkőzésen is egy az egyben ugyanaz a véleményem, ráadásul a vendégek részéről most lesz egy James Harden és Russell Westbrook duó, akik azért megnehezíthetik a hazaiak védelmének a dolgát. Annyi szent, hogy Harden képes az ilyen találkozókon maradandót alkotni, ráadásul a triplaérzéke továbbra is rendben van. Ami szintén érdekes tényező, hogy a hazaiak az utóbbi időben rendkívül szoros mérkőzéseket játszanak. Tehát a Boston ellen a triplák egyáltalán nem ültek és ugyan tizenhét alkalommal sikeres volt a hárompontosuk, ezen kívül a palánk alatt rendre verte őket a Celtics védelem és a védekezés is hagy némi kivetnivalót. Ugyanezt mondhatom el a sérülésből visszatérő K. Leonardról is, aki 17 pontot dobott “mindössze” és elmondhatjuk azt, hogy egyedül L. Williams volt az akinek a tripláiból rendre érkeztek a pontok, ill. P. George meghozta a tőle várt pontszámot.

A statisztikai adatok alapján hét pontos favoritnak számít a Clippers.

Harden ismét a vállán cipelheti a csapatot és nagyon meglepne, ha ma kevés ponttal zárna. (Fotó : USA Todays)

Ami biztos, hogy látva a Celtics elleni meccset, ez a mostani Clippers verhető. Ugyanezt láttam az OKC ellen is, ahol az utolsó pillanatokban tudták megnyerni a meccset. A Rockets ismét remek szezont fut, ráadásul ahogy már a fentiekben említettem Harden is jó formába kerül és eltekintve az előző meccstől, azt megelőzően már negyven pont közel zárt rendre, de volt, hogy bőven túllépte azt. A vendégek tizenöt mérkőzést követően tizenegy győzelmet számlálhatnak, míg a Clippers tíz győzelemnél tart. A Rockets vereségeiről elmondhatjuk, hogy a Bucks ellen hat, Nets hét, Heat tizenkilenc, illetve a legutóbb a Nuggets ellen tíz ponttal maradtak alul. Ami pedig szintén látható, hogy ritkán fordul az elő, hogy egymást követően vereséget szenvedjen a csapat. A Denver ellen Hardennek nem nagyon jött össze semmi, ám fontos kiemelni, hogy így is huszonhét pontot szerzett. Egy szó, mint száz engem a Clippers egyáltalán nem győzött meg, ráadásul K. Leonard sincs jelenleg a legjobb formájában, akiben azért nagyon bízik a hazai publikum. Én úgy érzem, hogy P. George-t, Westbrook egyenlíti, ám Harden jelenlegi formáját nem nagyon fogja felvenni senki, hacsak Kahwi nem fog ki egy jobb napot. Annyi szent, hogy ez egy őrült meccs lesz, ám most is bízva a fogadóirodák szorzóiban, véleményem szerint nem fog nagy arányú győzelmet elérni a hazai csapat, de azt sem tartom kizártnak, hogy nyer a Houston. Az mindenképp meglepne, ha nagy különbség lenne a felek között, annyi viszont biztos, hogy a Celtics elől gyengélkedett az előző meccsen és ezért nem tudtak nyerni, ez pedig a mostani vendégekről aligha lesz elmondható a 119,06-os átlagukkal. Ami pedig itt is érdekes, hogy a Clippers átlaga elől mindössze 112,4-et mutat, az-az majdnem hét pontos átlagkülönbség van a felek között. Izgalmas lesz mindenképp, de számomra fejben ez egy Rockets hendikepes győzelem és a Celtics mérkőzéshez hasonlóan a +7,5 pontos hendi most is zöldülhet. A tét esetében viszont a rangadóra való tekintettel figyelmesebb vagyok és mindössze 2,5 egységgel ajánlom a most megosztott opciót.

Los Angeles Clippers – Houston Rockets Fogadási határidő : 04:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Houston Rockets +7,5 pont (Pontszám hendikep) 1,62 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: