b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Los Angeles Clippers – Denver Nuggets – 02/29 04:30

Vajon képes lesz ismét parádézni a Clippers? (Fotó : Getty Images)

A második találkozó véleményem szerint az egyik legígéretesebb összecsapás lehet a hajnal folyamán. A pályán ugyanis a nyugati konferencia harmadik, ill. második helyezettje mérkőzik meg egymással.


A mérkőzés esetén érdemes már azzal indítani, hogy szinte mindkét együttes 100%-os kerettel várhatja a mostani találkozót. Aztán érdemes abba is belemerülni, hogy ami az egyik együttesnek az erőssége, az a másiknak a gyengesége. Ezt úgy kell érteni, hogy amíg a Clippers támadásokban rendelkezik jobb átlagokkal, addig a Nuggets védekezésben teszi meg mindezt. Az is szintén érdekes tényező, hogy látva már több Clippers mérkőzést rendkívül sok a hiba, ill. pontatlanság a hazaiak játékában és ez könnyen megbosszulhatja önmagát a kiváló védekezéssel rendelkező Denver ellen. Ráadásul a vendégek mindkét konferenciát nézve az egyik legjobb mutatóval rendelkeznek védekezésben és ennek köszönhetően rendkívül sok mérkőzést hoznak le kevés kapott ponttal. A pontosság kedvéért érdemes számokban is megtekinteni a védekezésbeli különbségeket, hiszen a hazaiak 110 ponton, míg a vendégek 106 ponton átlagolnak. A támadásokat is érdemes megtekinteni, hiszen a hazaiak 116, míg a vendégek 111 ponton átlagolnak. Egyszóval igencsak szoros mérkőzés elé tekintünk.

A statisztikai adatok alapján 3 pont különbség van a felek között.

Vajon képes lesz ismét parádézni a Clippers, vagy a Denver ismét kibabrál velük? (Fotó : Getty Images)

Ami azt illeti, aki régóta követi az amerikai sportokat, egy nagyon régi, ám mindig igaz mondással már biztos találkozott “egy kiváló védekezéssel, minden mérkőzés nyerhető”, ez pedig a vendégek játékának alap eleme. A Denver nem véletlen szerepel a konferencia második helyén, ráadásul mindössze 18 veresége van a csapatnak 58 mérkőzést követően. A hazai/idegenbeli mutatókat tekintve a Clippers jobb eredményeket produkál, ám idén már kétszer is találkoztak a felek és rendre nyerni tudott a Denver Nuggets. Egyszóval én bizakodó vagyok és mivel a fogadóirodák a hazaiak sikerét várják, így érdemes az underdog csapatra némi összeget rászánni. A felek közt statisztikai adatok alapján is kevés pontos különbség várható, ráadásul ilyen feltételek mellett, ismerve az egymás elleni eredményeket, a játékosok állapotát, ill. beszámítva azt a tényezőt, hogy a Denver egy nappal többet pihenhetett, ill. készülhetett a Clippersnél mindenképp biztató. Úgyhogy én a vendégek sikerét favorizálnám egy +9,5 pontos hendikeppel, ami jelen állás szerint 1,55-ös szorzón fogadható a legtöbb fogadóirodában. Ezt az opciót pedig 5 egységgel ajánlom számotokra!

Los Angeles Clippers – Denver Nuggets Fogadási határidő : 04:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Denver Nuggets +9,5 pont (Hendikep) 1,55 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: