b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Los Angeles Clippers – Boston Celtics – 11/21 04:00

A TD Gardenben még egyszer kapott ki a Celtics, a mostani ellenfelét pedig pár nappal ezelőtt idegenben megverte. Összességében a Raptorsnál több a hiányzó, ráadásul a statisztikai adatok alapján is nyolc pontos favoritnak számít a Celtics. (Fotó : Getty Images)

A második elemzés esetében egy őrült mérkőzésre számítok, hiszen a pályán a Clippers és a jelenleg bomba formában lévő Celtics fog egymással találkozni.


A találkozóval kapcsolatosan az első és legfontosabb kérdés, hogy K. Leonard játszani fog-e. Egyre több helyen látom azt, hogy a mostani mérkőzésen ő nem fog játszani, ami azért valljuk be nem kis érvágás lehet a hazaiaknak. A Boston esetében a teljes keret játékra alkalmas állapotban és a Kemba Walker, Jayson Tatum, Jaylen Brown trió biztosan a pályán kap szerepet. A hazai csapatban P. George lehet az aki hozhatja a meccset, de rajta kívül a kérdéses Leonard, ill. L. Williams lehet a kulcsjátékos. Annyi biztos, hogy a Celtics rég nem látott formát diktál és ténylegesen nagyon erősnek mondhatóak. A statisztikai adatok alapján a Boston 11-2-es, míg a Clippers 9-5-ös mutatóval rendelkezik.

A statisztikai portálok alapján 4 pontos favoritnak számít a Clippers.

A Celtics már hozott pénzt a konyhára és ezzel a +7,5 pontos hendivel ismét megteheti ezt a vendég csapat. (Fotó : USA Today)

Ami biztos, hogy a Clippers legutóbbi mérkőzését látva én egy szenvedő Clipperst láttam, akiket egy OKC akik azért messze formán kívül vannak, majdhogynem megvert. A találkozó 90-88-as eredménnyel zárult és mindenképp beszédes adat, hogy Kahwi nélkül nem olyan olajozottan működik a Clippers. Egy szó, mint száz a vendégek szinte száz százalékos kerettel érkeznek és nem mellesleg kiváló formában is vannak. A hazai oldalon Kahwi játéka kérdéses, ám ha játszik is nem hinném, hogy képes lenne harminc percet a pályán lenni. Paul George-t mondanám a döntőnek a találkozón, ha neki nem fog menni a játék, akkor itt akár nyerhet a Celtics. Ezért a rengeteg hazai kérdőjel, ill. az előző mérkőzést látva én azt mondtam, hogy a Boston +7,5 pontos hendikep favoritként nyerhet. Úgyhogy erre az opcióra ajánlok fogadást 2,5 egységes besorolással.

Los Angeles Clippers – Boston Celtics Fogadási határidő : 04:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Boston Celtics +7,5 pont (Pontszám hendikep) 1,62 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: