b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : LA Lakers – POR Trail Blazers – 08/30 03:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 03:00

No Lillard, no party.. Röviden tömören ennyit lehet írni a Portland játékáról, ugyanis az NBA egyik legjobbja ma biztosan nem lép pályára térdsérülése miatt és olyan hosszú a Portland sérült listája, hogy ezt se tüdővel, se erővel nem fogják bírni a pályán lévő játékosok. A Lakers könnyedén hozhatja ezt a meccset és Lillard sérülése után egyből látható, hogy 14 pontos favoritként kezelik Lebronékat. Ezen semmi meglepő nincs, viszont mindenképp érdemes megemlíteni, hogy ma a Lakers akár fél gázzal is hajthat, lehet több játékos is pihenni fog részükről és ennek köszönhetően egy kevés pontos mérkőzésre van kilátás. Lillard sérülésével a Portland várható pontszáma 99.69 pontra zuhant ami valljuk be nem túl bíztató, de a Lakers pontjai is épphogy súrolják a 119 pontos határt. Ennek ismeretében 220 pont körüli mérkőzésre van kilátás és a most látott line 2 ponttal felette van. A bejelentés óta 226.5 pontról zuhat egyébként a line ide és még tovább is eshet.

📊 Ajánlott predikció: 
224.5 alatt (Játék összesített)

odds: 
1.80  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: