b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : LA Lakers – PHI 76ers – 03/26 03:00

PHILADELPHIA, PA - FEBRUARY 24: Joel Embiid #21 of the Philadelphia 76ers gestures after scoring a three-point basket for his career high 49th point during the second half of an NBA basketball game against of the Atlanta Hawks at Wells Fargo Center on February 24, 2020 in Philadelphia, Pennsylvania. The Sixers defeated the Hawks 129-112. (Photo by Rich Schultz/Getty Images)

Nem értem és nem is fogom megérteni a Lakers – 76ers mérkőzésre megadott szorzókat. A Lakers védekezése és támadójátéka egyenlő a nullával A. Davis és L. James kiesésével és ettől függetlenül a 76ers mindössze négy-öt pontos favoritnak számít a jelenlegi szorzók alapján. Mivel nem is olyan rég jöttek ki ezek a line-ok a fogadók egyből haraptak is rá és már indulóban van a piac szétverése, de úgy érzem, hogy még sikerül egy olyan szorzón beszállni a meccsbe, ami akár jól is elsülhet. A 76ers számomra egyfajta fekete ló, hiszen még januárban volt egy nagyon negatív élményünk velük kapcsolatosan és azóta is benne van a csapat teljesítményében az, hogy képesek lebőgni a nagyon könnyed mérkőzéseken.

Várható végeredmény
102111

A Lakers harmadik mérkőzése szenved vereséget és legutóbb ugyan az NO Pelicans ellen beleszaladtak egy adok-kapokba, annyi azért kijelenthető, hogy nagyon simán verték őket Zionék. Ezzel ellentétben a 76ers gyönyörű eredményekkel abszolválja az utóbbi időszakot és Embiid hiányát olyannyira tökéletesen oldja meg a csapat, hogy azóta mindössze egy veresége van a vendégeknek. A 76ers ugyanis a legutóbbi tíz meccséből kilencet megnyert. A védelmük nagyon összeállt és támadójátékuk is nagyon hatékony. A Lakers a Pelicans ellen ráállt a triplákra, ami ment is nekik, de ismerhetjük a kosárlabdában “íratlan” szabályokat, hogy ami egyik meccsen ment, az a másikon “döcögni” fog. Úgyhogy a Lakers részéről most arra számítok, hogy ismét erőltetni fogják a triplákat, ám a 76ers ezt remekül fogja védekezni és ezáltal váltani kell majd a csapatnak. A lepattanókban biztos verni fogja a 76ers őket, ezt megtette a Pelicans és a Suns csapata is. Úgyhogy kíváncsian várom ezt a meccset, de ilyen előfeltételek mellett elég kizártnak tartom, hogy nyerjen a hazai csapat. De a 76ers bármikor képes megszívatni, úgyhogy maradok 2.5 egységes tétnél.

Predikció : 
PHI 76ers -4.0 (Hendikep)
Odds: 1.72Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: