b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : LA Lakers – MIA Heat – 10/03 03:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 03:00

Az előző mérkőzésen is a MIA Heat pontjait favorizáltuk és most is így teszünk. Az első találkozón a csapat legjobbjai sérültek le és ennek köszönhetően a támadójátéka a Miaminak egy az egyben “meghalt”. Ez bármilyen hülyén is hangzik, de a Heat G. Dragic és B. Adebayo, illetve egy 40-50%-os J. Butlerrel nem lesz képes megszorítani sem a Lakers csapatát. Ammenyire várták sokan ezt a döntőt, ez annyira lett gyenge történet és már-már nem tartogat önmagában fantáziát. Persze így sem kell leírni a Heat csapatát, ám a Lebron/Davis kettős magabiztosan teszi a dolgát elől és hátul is. Az előző mérkőzésen a sérülések után képtelen volt egy jobb negyedet hozni a Heat. A második negyedben 20, a harmadikban 19 ponttal zártak és mindössze 98 pontra volt elég a csapat. Ahogy írtuk az előző elemzésben is átlagosan 111 pontot szereztek, ám Dragic és Adebayo nélkül a csapat várható pontszáma 100,8 pontra redukálódott. A most láttot line pedig elfogadhatónak tűnik, főleg a mostani Lakers védelemmel szemben, akik az előző találkozón is megmutatták, hogy hogyan is kell védekezni a Heat triplái ellen. Márpedig, ha a triplák szórása most se fog jönni, akkor itt ma sem zár 100 pont felett a Heat, úgyhogy bízunk a hiányzók nélküli támadószekcióban, illetve abban a tényezőben, hogy hajnalban 103 pont alatt zár a Heat.

📊 Ajánlott predikció: 
103.5 alatt (MIA Heat összesített)

odds: 
1.83 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: