b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : LA Lakers – MIA Heat – 10/01 03:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 03:00

Elérkeztünk az NBA döntőjéhez és őszintén szólva egyáltalán nem meglepő ez a felállás. A Heat “őrült” magabiztossággal vette a buborékban az akadályokat, míg a Lakers Lebron és Davis kettősének köszönhetően már a szezon elejétől  kezdve a döntőbe volt várható. Most elértek a csapatok ide és őszintén szólva nem értjük a fogadóirodákat, ugyanis megint adtak egy olyan linet a Heat pontjaira, amit a J. Buttler, G. Dragic, T. Herro, B. Adebayo négyes könnyű szerrel megdobhat. Persze a Lakers védelemnek ehhez lesz “szava”, de ahogy a Denver ellen is játszott a Los Angeles Lakers, úgy a Heat nagyon megnehezítheti Lebronék dolgát a védekezésben. A Heat a buborékon belül, illetve a rájátszásban is megközelítőleg 111 pontos átlaggal rendelkezik, ami valljuk nem gyenge produktum. A Lakers – Denver párosításban sokat favorizáltuk a Denver pontjait és kijelenthetjük, hogy egytől egyig nyereséget termeltünk eddig a csapatok pontjainak favorizálását tekintve. A Denver öt mérkőzés alatt négy alkalommal is 107 ponton, vagy a felett és a Heat támadásaiban azért jóval nagyobb affinitás van. Egyszóval a mai fogadásunk alapja a Heat pontjaira vonatkozik, amit jelenleg a 106.5 pontos határon tudunk megfogadni. Ha azt hozzák a csapatok, amit az előző mérkőzéseken, akkor ez az opció a mérkőzés végéhez érve zöld színben pompázhat.

📊 Ajánlott predikció: 
106.5 felett (MIA Heat összesített)

odds: 
1.83 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: