b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : LA Lakers – HOU Rockets – 09/13 02:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 02:00

Hajnalban eldőlhet, hogy a Lakers 4-1-el jut tovább, vagy a Rockets életben tartja a rájátszásbeli reményeket. Annyi biztos, hogy Hardenék az utóbbi időben még nem voltak ilyen nehéz helyzetben, ráadásul a triplák olyan nehezen jönnek a Houston részéről, ami egyben a csapat ereje, hogy az valami eszméletlen. A mostani mérkőzésen viszont mindent, vagy semmit alapon kell játszani és láthattuk ma hajnalban is, hogy egy Denver Nuggets képes volt óriási hátrányból is felállni. A Rockets két mérkőzése szenved a támadásokban és ennek következtében a fogadóirodák már-már egy olyan alacsony line-t kínálnak az amúgy 117-118 pontos átlaggal rendelkező Rockets pontjaira, hogy ezt nem lehet a fogadóirodáknak itt hagyni. Szeptember 9.-én 109,5 pont volt a line, ezt megelőzően 112,5 és az előző mérkőzésen 107,5. Ez a 104,5 már tényleg az a szint, hogy ha egy kicsit is megerőlteti magát a Rockets a támadásokban, akkor lazán megdobhatják Hardenék. Ehhez persze az kell, hogy ne 1/6-os tripla átlagot hozzon Harden, hanem egy 5/8-ast. Mindenképp izgalmas mérkőzésre számítunk és bízunk benne, hogy Harden/Westbrook által fémjelzett Houston offense képes lesz 105 pont felett zárni, ahogy azt az első két meccsen is megtették.

📊 Ajánlott predikció: 
104.5 felett (HOU Rockets összesített)

odds: 
1.83  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: