b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : LA Lakers – DEN Nuggets – 09/27 03:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 03:00

Lakers – Nuggets ötödik felvonás és őszintén szólva, most sem mernénk rá mérget venni, hogy a Denver közel lesz a Lakershez. Lényegében bármi megtörténhet ezen a mérkőzésen is, akár egy irtózatosan nagy under meccs, akár egy hatalmas Lakers győzelem, de ha bízunk a statisztikákban és a számokban, akkor itt ma a Denver pontjaiban van a legreálisabb érték. Annyi egyértelmű, hogy az előző három mérkőzésen a Denver már azt játszotta amit tud és a Lakers támadásain továbbra is lehet érezni, hogy Lebronék fáradnak. Nem jönnek úgy a triplák, nem sikerül a lepattanókat összeszedni és a Denver játékának ez nagyon kedvez. A Nuggets teljesítményét tekintve a Lakers elleni négy meccsen két alkalommal is 114 pontot dobtak, illetve egyszer 103, majd legutóbb 108 pontig jutottak. A Clippers elleni mérkőzéseken összességében 103,58 pontátlagot alakítottak ki, de ha a hét mérkőzéses lebontást nézzük négy alkalommal zártak 104 pont felett. A Lakers védelem viszont némileg gyengébb, ráadásul az előző három mérkőzés alapján a Denver pontjaiban hatalmas érték lehet. Triplák szórásában Jamal Murray viszi a prímet, míg Nikola Jokic a dupláival szintén megnehezíti a a Lakers védelem dolgát. Egy szó, mint száz a statisztikai adatok alapján 106-107 pont reális ismét a mérkőzésen a Denver csapatától. A Lakers ellen a szezon során nyolc mérkőzést játszottak eddig, amelyekből hat alkalommal zártak 104 pont felett. A buborékban erős a csapat, ráadásul küzdésből jelesre vizsgáznak mérkőzésről-mérkőzésre. Azt ismét nem szabad elfelejteni, hogy a Denver utolsó lehetősége a mostani, úgyhogy mindenképp nagy küzdést várunk tőlük. 100 pont alatt semmiképp sem maradhatnak, úgyhogy ma menni kell és ami az előző mérkőzésen bejött, ugyanúgy bejöhet most is. Hajrá Denver, jöjjenek a pontok!

📊 Ajánlott predikció: 
104.5 felett (DEN Nuggets pontszám)

odds: 
1.83 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: