b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : LA Lakers – DEN Nuggets – 09/21 01:30

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 01:30

A Lakers – Nuggets mérkőzés első felvonása nem az elképzeléseink szerint alakult, bár viszonylag közel volt az általunk favorizált hendikep opció. Lebronék nagyon magabiztosan teljesítettek és a Denveren kijött az, hogy a rájátszásban már két hét mérkőzéses párosításon is túlvannak. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy a Denver játékában most is benne volt az, hogy nincs elveszített mérkőzés és az utolsó negyedben 12 pontot vertek a Lakers csapatára. Mindkét oldalon a legjobbak játékára lehet számítani és ennek ismeretében ismét kialakulhat egy pontokban gazdag mérkőzés. Az előző találkozón 211 pont volt az O/U piac határa, most pedig 213.5 pontra emelték ezt. A csapatok 240 ponttal zártak, ráadásul itt a buborékban legutóbb 245 pontot alakítottak ki. Egyszóval a mérkőzésen most nem egy hendikep opcióval, hanem egy over tippel készültünk, amit a 212.5 line-on ajánlunk fogadásként.

📊 Ajánlott predikció: 
212.5 felett (Játék összesített)

odds: 
1.80 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: