b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : LA Clippers – DEN Nuggets – 09/12 00:30

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 00:30

A Denver mindent vagy semmit alapon kell pályára lépjen, ez pedig mindenképp egy igencsak izgalmas találkozó képét vetíti elénk. A Clippers 3-1-re vezet, így Kawhi Leonardék ma lezárhatják a párosítást. A várható pontszámadatok alapján 221-222 pont a reális, ám az előző mérkőzésnek köszönhetően, ahol nagyon gyengén játszottak a csapatok egy viszonylag “alacsony” line-t kaptunk. Legutóbb 220 pontra fogadtunk, most pedig három ponttal lentebb van az O/U line, ezt pedig mindenképp érdemes egy alacsonyabb téttel favorizálni. Remek hír, hogy a Denver részéről J. Murray, N. Jokic, M. Porter Jr., P. Millsap is játékra alkalmas állapotban, míg a Clippers legjobbja Kawhi, P. George, M. Morris is szinte garantáltan játszani fog.

📊 Ajánlott predikció: 
216.5 felett (Játék összesített)

odds: 
1.90  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: