b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Indiana Pacers – Sacramento Kings – 12/21 01:00

Az NBA hajnali mérkőzései közül nagyon megtetszett az Indiana Pacers – Sacramento Kings összecsapása.


A mérkőzés azért is keltette fel a figyelmem, hiszen a Pacers hazai pályán nagyon jól szerepel és példának okáért, megverték legutóbb a Lakerst is a Bankers Life Fieldhouseban. A Pacers egyébként tizenöt hazai mérkőzéséből tizenkét alkalommal nyerni tudott, ami kiváló mutatónak minősül. A mostani csapat pedig, akik hozzájuk látogatnak a Sacramento Kings lenne, akik idegenben 6-10-es mérleggel rendelkeznek, ami valljuk be nem túl acélos.

A statisztikai adatok alapján tizenkét pontos favoritnak számít a Pacers.

Favoritnak számít az Indiana Pacers, remélhetőleg behúzzák a Sacramento elleni mérkőzést. (Fotó : USA Today)

A statisztikai adatok alapján tehát hatalmas favoritnak számít a Pacers. A vendégek részéről egyedül B. Hield az aki veszélyes lehet. Amennyiben őt kitudják venni a hazaiak a játékból, akkor könnyű szerrel nyerhet a Pacers. Amúgy, ha már keretek, akkor érdemes megemlíteni, hogy Hielden kívül a hazai keretben négy játékos is jóval jobb mutatóval rendelkezik, mint a Sacramento keretében lévő játékosok. A hazai keretben biztosan szerephez jut D. Sabonis, M. Brogdon és T. Warren. Ez a trió átlagosan 17 pontot tud szerezni, de rajtuk kívül M. Turner, J. Lamb, J. Holiday, A. Holiday játéka is garantált. A vendégek keretében Hielden kívül M. Bagley és D. Fox lehet az, aki képes lehet maradandót alkotni. Viszont ott vannak az átlagok, amelyekben ismét láthatóak a különbségek. A Pacers támadásokban 109,1-es átlagot, míg a Sacramento 104,74-es átlagot tud hozni. Védekezésben pedig a hazaiak 104,17, míg a vendégek 107,03-as átlaggal rendelkeznek. Tehát minden egyes átlag alapján jobb a Pacers. Hazai pályán játszanak, ahol nem egy-két csapat vérzett már el ellenük. Otthon ténylegesen jók és szerintem képesek lesznek most is behúzni ezt a mérkőzést.

Indiana Pacers – Sacramento Kings Fogadási határidő : 01:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Indiana Pacers (Mérkőzés győztese) 1,56 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: