b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Indiana Pacers – New Orleans Pelicans – 02/09 01:30

Jan 22, 2020; New Orleans, Louisiana, USA; New Orleans Pelicans forward Zion Williamson (1) during the first quarter against the San Antonio Spurs at the Smoothie King Center. Mandatory Credit: Derick E. Hingle-USA TODAY Sports ORG XMIT: USATSI-407380 ORIG FILE ID: 20200122_pjc_ah6_515.JPG

A hajnali NBA fordulóból két mérkőzés került kiemelésre. Az első esetben a Pacers – New Orleans mérkőzés került górcső alá.


A mérkőzéssel kapcsolatosan az első és legfontosabb, hogy a Pacers back to back, az-az még ma hajnalban a pályán szerepelt az együttes, ráadásul végig egy kiélezett párharcban kellett volna kimagaslót nyújtaniuk a Toronto ellen. Ugyan kikaptak ma hajnalban, de a legfontosabb, hogy az Indiana részéről nem volt meg a megfelelő rotáció és példának okáért Sabonis a csapat leghatékonyabb játékosa 39 percet töltött a pályán, míg Brogdon 36 percig játszott. Ez pedig mindenképp kimerítő lehet, főleg úgy, hogy Oladipo sérüléséből visszatérve még nem tudott kellőképp felpörögni és azt sem felejthetjük el, hogy még most sincs 100%-os formában. Márpedig Oladipo hiánya is igencsak érzékenyen érintette a hazaiakat, bár Warren, Turner, Lamb trió megpróbálta kárpótolni őt. A New Orleans csapatával az utóbbi időben rendre kalkuláltam, hiszen roppantul erősek támadásokban és Z. Williamsonnal még erősebb lett ez a csapat. Ami egyértelmű, hogy a mostani mérkőzésem Zion mellett, Brandon Ingram, Jrue Holiday, J.J. Redick, Lonzo Ball, Josh Hart és Derrick Favors játékára is számíthatunk.

A statisztikai adatok alapján két pontos favoritnak számít a Pacers.

Zion érkezésével erősödött a New Orleans támadásokban és amióta a fiatal játékos játszik, egyre több győzelmet ér el a vendég együttes. (Fotó : Getty Images)

A Pacers favoritnak számít a fogadóirodák szorzói alapján, amiben véleményem szerint semmi meglepő nincs. Az viszont mindenképp megsüvegelendő, hogy a csapat fáradt lehet, ráadásul most egy jóval jobb formában lévő együttes léphet ellenük a pályára. A ma hajnali mérkőzés szerintem még benne lesz a fejekben is a hazai részről, bár a New Orleans nem egy legyőzhetetlen csapat. Annyi biztos, hogy mindenképp van érték egy magasabb hendikep opcióban a New Orleans neve mellett. Úgyhogy én egy percig sem gondolkodtam és már a délelőtti órákban is szemezgettem az ajánlással, ami itt az estéhez közeledve már a várható hiányzókat is látva csak tovább erősödött. Az átlagokat tekintve a hazaiak támadásokban 110, míg védekezésben 107 ponton átlagolnak. A vendégek pedig támadásokban 115, míg védekezésben 117 ponton átlagolnak. Sok fog múlni a védelmeken, ám én úgy érzem, hogy most egy +3,5 pontos hendikep opciónak itt nagy esélye lehet. Vélhetően szoros mérkőzés szemtanúi lehetünk a hajnali órákban. Érdekességként, legutóbb a felek még december végén találkoztak és akkor 120-98-ra nyert a New Orleans Pelicans. Még valami, érdemes még időben beszállni a meccsbe, mert látható, hogy a délelőtti szorzók szép lassan csökkennek a New Orleans sikerére, úgyhogy nem csak én gondolkodom így a találkozóval kapcsolatosan.

Indiana Pacers – New Orleans Pelicans Fogadási határidő : 01:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
New Orleans Pelicans +3,5 pont (Hendikep) 1,76 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: