b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Indiana Pacers – Milwaukee Bucks – 02/13 01:30

A második mérkőzésen a Pacers – Bucks kettős mérkőzése került górcső alá.


A mérkőzés Giannis hiánya miatt lesz érdekes, ám én úgy vélem, hogy a Bucks játékosok pontosan most fogják felvenni azt a bizonyítást, amivel megmutathatják, hogy képesek Giannis nélkül is nyerni. A Sacramento ellen egy utolsó negyedbeli hajrával sikerült nyerniük, ám én úgy vélem, hogy a jelenleg óriási gödörben lévő Pacers ellen is nyerhetnek a vendégek.

A statisztikai adatok alapján még Giannis nélkül is egy pontos favorit a Bucks.

Giannis hiányában K. Middleton veheti a kezébe a Bucks támadások irányítását. (Fotó : Getty Images)

A találkozó szorzói fifti-fifti mérkőzést vetítenek elő, amiben szerintem semmi meglepő nincs. Ami viszont mindenképp kiemelendő, hogy a vendégek keretében K. Middleton, E. Bledsoe, B. Lopez, D. DiVincenzo jobb átlagokkal rendelkezik, mint a hazaiak legjobbjai. A hazaiaknál akiket érdemes megemlíteni, ill. ő rajtuk múlhat a mérkőzés kimenetele az D. Sabonis, T. Warren és M. Brogdon. Oladipo még messze elmarad a legjobb formájától, ill. a Turner, Holiday, Lamb trió sincs jó formában. Mindezek mellett érdemes megemlíteni azt is, hogy a Bucks Giannis nélkül is hozhat egy kimagasló teljesítményt védekezésben, de szerintem támadásokban is. Annyi szent, hogy minden mutatóban jobbak a mostani riválisuknál és szerintem képesek lehetnek nyerni. Mindenképp van érték a sikerükben, úgyhogy az 1,90-es szorzón én bátran behúzom alacsony téttel a Bucks sikerét.

Indiana Pacers – Milwaukee Bucks Fogadási határidő : 01:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Milwaukee Bucks (Győztes) 1,90 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: