b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Indiana Pacers – Boston Celtics – 12/30 01:00

A TD Gardenben még egyszer kapott ki a Celtics, a mostani ellenfelét pedig pár nappal ezelőtt idegenben megverte. Összességében a Raptorsnál több a hiányzó, ráadásul a statisztikai adatok alapján is nyolc pontos favoritnak számít a Celtics. (Fotó : Getty Images)

Az Indiana Pacers – Boston Celtics párosítás igazi rangadóval érhet fel, ugyanis a két együttes kerete közel azonos teljesítménnyel rendelkezik. A Pacers ennek ellenére eddig hibátlan mutatóval, míg a Boston 1-2-es mérleggel rendelkezik. A vendégeknél továbbra is “fájó” hiányosság, hogy Kemba Walker sérült. Walkeren kívül a csapatból Tacko Fall és Romeo Langford hiányzik még. A hazaiaknál is egyre bővebb a sérültlista, ugyanis Goga Bitadze, Brian Bowen II, Jeremy Lamb sérült, míg Edmond Sumner day-to-day.

Várható végeredmény
112110

Az előző három forduló adatai alapján a Pacers támadásokban jóval jobb átlaggal rendelkezik, mint mostani riválisa. Ugyanis a hazaiak 118, míg a vendégek 108-as átlaggal rendelkeznek. A védekezésben is jóval jobb a mutató, hiszen 106.7, míg a vendégeknél 117.3 a látható érték. Ezen adatok persze korántsem mérvadóak, ám az FG%, illetve a rebound mutató ma is kulcsfontosságú lehet és ebben a két kimutatásban elég magas fölénnyel vezet a hazai csapat.  A csapatok egyébként tegnap találkoztak egymással és akkor egy nagyon szoros mérkőzésen 108-107-re nyert a Pacers. Mivel a mai meccsen is hasonló feltételek vannak, mint legutóbb így nemes egyszerűséggel érdemes a mai is underdog csapatként feltűntetett Pacers mellett letenni némi egységet. A hazaiak legutóbb szinte mindenben fölülmúlták ellenfelüket, mezőnykísérletekben majdnem tíz alkalommal többször próbálkoztak és a lepattanókban is jobb mutatót alakítottak ki. Ezen adatok pedig ma is kulcsfontosságúak, ráadásul a várható pontszámadatok alapján a Pacers sikere várható, ugyanis két pontos favorit a csapat. Úgyhogy fogadásként a hazaiak sikerére teszem le a voksom, amit +2.5 pontos hendikeppel ajánlok!

Predikció : 
Indiana Pacers +2.5 (Hendikep)
Odds: 1.72Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: