b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : IND Pacers – PHI 76ers – 08/02 01:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Az előszezont elég magabiztosan hozta a Pacers, míg a 76ers bukdácsolt szinte végig. A mostani mérkőzés több szempontból is érdekes lehet, hiszen a Pacers átalában szoros mérkőzéseket játszik a 76ers csapatával és itt a mostani szezonben egyszer kaptak ki 119-116-ra, ám ezt leszámítva kétszer is megtréfálták riválisukat. Az előszezon alapján most is reális lehet a meglepetés, bár Oldaipo játéka a mostani hírek alapján kérdéses. Mindenképp szoros mérkőzés lesz ez is, de itt is bízom a statisztikai adatokban, amely alapján nincs 6 pont a felek között.

IND Pacers – PHI 76ers Fogadási határidő : 01:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
IND Pacers +5.5 pont (Hendikep) 1.90 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: