b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Houston Rockets – Golden State Warriors

Ma minden erejükre szükségük lesz Hardenéknek, hogy hazai pályán behúzzák a győzelmet. Egy esetleges vereség, akár a GSW továbbjutását is megelőlegezheti, hiszen 3-0-ra változna az eredmény. (Fotó : Getty Images)

A NBA negyeddöntőjében döntőnek felérő mérkőzés szemtanúi lehetünk, hiszen a Houston a GSW-vel mérkőzik meg és két mérkőzést követően 2-0-ra vezetnek a vendégek.


I Houston Rockets – Golden State Warriors I

 

A mérkőzés előtt én már nyilatkoztam azzal kapcsolatban a chaten, hogy ezt a GSW-t nem szabad semmilyen körülmények között leírni, hiszen a Clippers ellen ugyan megszenvedtek, de ahogy vártam is a Rockets ellen nyerni tudtak. Ebbe közrejátszott Harden sérülése, hiszen első mérkőzésen a csuklója sérült meg, második meccsen szintén kapott rá egy-két faultot, majd ezt követően szó szerint belenyúltak a szemébe és ma is félig begyulladt szemmel fogja várni a párharcot. A nyilatkoztat viszont egyértelműen motiváló volt, hiszen azt mondta, hogy mindegy mi történt ma ő ott lesz a pályán és végig küzdeni fog a sikerükért.

Statisztikai adatok 112-108-s eredmény várható a szimulációs adataink alapján. Lényegében ez annak is köszönhető, hogy a Rockets otthon fantasztikus eredményeket ért el. (Legutóbbi 10 hazai meccsből mindet megnyerte a csapat.)

Ma minden erejükre szükségük lesz Hardenéknek, hogy hazai pályán behúzzák a győzelmet. Egy esetleges vereség, akár a GSW továbbjutását is megelőlegezheti, hiszen 3-0-ra változna az eredmény. (Fotó : Getty Images)

Amiben most is bízok, hogy Hardenék extra motiváltsággal fognak játszani. Mellette nagyon bízok Chris Paul, Gordon, Capela és Austin Rivers pontjaiban is. A hazai oldalon teljes keret lesz látható, míg a vendégektől Cousins az aki biztosan kihagyja a párharcot. Őrült meccsre számítok, viszont óriási a tét és nem engedheti meg azt a Rockets, hogy hazai pályán ellépjen 3-0-ra a GSW. Ezért arra számolok, hogy most szépítenek és ahogy láttam a nyilatkozatokat, a statisztikai adatokat számomra nem kérdés a hazaiak sikere. Mivel egy “kétesélyes” párharcról beszélünk, ahol lényegében bármi megtörténhet nem szeretnék nagy téteket befektetni, viszont mindenképp érték van a hazaiak sikerébe, akikre folyamatosan csökken a szorzó.

Houston Rockets – Golden State Warriors (02:30) 
Tipp: Houston Rockets (A mérkőzés győztese) odds:1,62 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: