NBA : Houston Rockets – Golden State Warriors

A holnapi munkánkat két NBA elemzéssel fogjuk kezdeni. Elsőként a Rockets – GSW, avagy Hardenék mérkőzésére ajánlok ismét fogadást.


I Houston Rockets – Golden State Warriors I

 

A mérkőzésen ismét egy szoros mérkőzésre számítok, viszont nem véletlen növekszik folyamatosan a Rockets szorzója. Ugyan ma óriási hiba lenne a hazaiaktól, ha vereséget szenvednének, viszont az előző mérkőzésen látható volt, hogy a GSW ismét azt hozza , amit tavaly láthattunk tőlük. Durant kirobbanó formában, míg a Curry, Green, Thompson trió a megszokott pontokat szórja. A hazaiaktól Harden és Gordon parádézott az előző mérkőzésen és a 126 pontból ők ketten 71 pontot hoztak össze, ami igencsak beszédes adat.

Statisztikai adatok alapján a szimulációs rendszerünk 105-106-s eredményt állapított meg. Ami annyit jelent, hogy ma bőven esélyes a GSW győzelme. Ami viszont szembetűnő volt számomra, hogy már az eddigi mérkőzéseken is az under opció volt a legnagyobb százalékú eséllyel ellátott predikció és ez most sincs másként.

Ma is minden erejükre szükségük lesz Hardenéknek, hogy hazai pályán behúzzák a győzelmet. Egy esetleges vereség, akár a GSW továbbjutását is megelőlegezheti, hiszen 3-1-re változna az eredmény. (Fotó : Getty Images)

A két csapat előző 3 mérkőzésén 104-100, 115-109 és 126-121-s eredmények születtek. Ha az előző mérkőzésen nem lett volna döntetlen a rendes játékidő, akkor a ma meghatározott line alatt zártak volna a csapatok, ami nem más , mint a 224,5 pont. Összességében ma egy sokkal defenzívebb játékra számítok. Véleményem szerint ma már Gordon pontjai nem lesznek ilyen magasak és ezzel együtt akár a Rockets remények is szertefoszolhatnak. Úgyhogy izgalmas és végletekig kiélezett találkozóra számítok és remélem, hogy most egy döntetlen nem kavarja meg a szálakat és lejön a 224,5 pont alatti opció.

Houston Rockets – Golden State Warriors (03:30) 
Tipp: Kevesebb, mint 224,5 pont (Pontszám összesített) odds:1,57 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588