b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : HOU Rockets – MIL Bucks – 08/03 02:30

Várható ma is a Bucks sikere a kérdés csak az, hogy Lowry ma is kiszórja magából a pontokat, vagy elmarad a bravúr tőle. (Fotó : Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Az opciót reggel óta nézem és egyszerűen nem tudok megbarátkozni ezzel a magas U/O határral. Ami azt illeti a Bucks védelem igencsak erős, ráadásul a Rockets tegnap szépen megizzadt a Mavericks ellen, ahol hosszabbításban tudott nyerni a Harden által fémjelzett csapat. A felek egymás elleni eredménye beszédes, nem sűrűn zártak 230 pont fölött, de a Bucks védelem 107 pontos átlaga itt a leginkább beszédes tényező. A statisztikai adatok alapján egyébként 234-235 pontra lehet számítani, úgyhogy kontrázzuk a fogadóirodákat.

HOU Rockets – MIL Bucks Fogadási határidő : 02:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
242.0 alatt (Összesített pontszám) 1.90 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: